Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 15-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 15-го туру

Оглядаємо всі події 15-го туру Н2Н-фентезі чемпіонату України, шукаємо свої нікнейми у всіх номінаціях туру, обмінюємось люб’язними коментарями - усе на відстані одного кліку.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
7 ноября 2017, 15:50
11
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 15-го туру

Оглядаємо всі події 15-го туру Н2Н-фентезі чемпіонату України, шукаємо свої нікнейми у всіх номінаціях туру, обмінюємось люб'язними коментарями - усе на відстані одного кліку.

Не зважаючи на аномальну кількість малозабивних матчів в УПЛ, футбольна фентезі-реальність живе за своїми законами - 15-й тур став другим за результативністю з початку чемпіонату. Учасники спільно настарали 2021 фентезі-бал, у середньому - по 168 балів на команду.

Найкориснішими юнітами туру за інформацією Tribuna.com стали захисник "Олімпіка" Кравченко, півзахисник "Динамо" Буяльський (по 10 фентезі-балів), а також нападники "Олімпіка" Біленький та "Шахтаря" Ферейра (по 9).

Результати 15-го туру:

Анонсована битва лідерів - "Олександрія" проти "Чорноморця" - видалась потужною і непростою. Команди набрали рівну кількість фентезі-балів, а пощастило, як це зазвичай кажуть, сильнішим. Не менш запекло рубались "Сталь" і "Карпати", мінімальна звитяга за "сталеварами".

"Шахтар" наче образився на всі регулярні нагадування про те, що команда освоюється на дні турнірної таблиці, і в чудовому стилі здолав сильний "Маріуполь". "Зоря" не відчула супротиву від "Олімпіка", натомість "Ворсклі" і "Зірці" довелось напрягтись, щоб вирвати непрості перемоги в своїх суперників.

Цифри туру:

355 - "Маріуполь" з "Шахтарем" і "Динамо" з "Ворсклою" влаштували гучні розбірки, аж віртуальні шматки віртуального газону розлітались на всі боки

314 - а "Сталь" з "Карпатами", на фоні інших, зіграли економно (хоча нервів і емоцій точно не економили)

76 - Богдан Андриюк ("Ворскла") з розкішним результатом забрав собі віртуальну відзнаку "Гравець туру"

54 - звання "Щасливець туру" цього разу поділили між собою Medved_Dnepr ("Сталь") і ПалГеннадич ("Зоря")

7 - дивовижну стабільність продовжує демонструвати Кифирыч з "Маріуполя" - його забивна серія налічує вже сім ігор підряд

188 - Командою туру став "Шахтар"

Символічна збірна туру:

 У бомбардирських перегонах Кифирыч продовжує утримувати першість, а на кожну його похибку чатує ціла зграя кровожерливих форвардів-стерв'ятників

Турнірна таблиця за підсумками 15 турів чемпіонату:

Незначні косметичні рухи в турнірній таблиці поки що не змінили загальну експозицію - лідери намагаються не втрачати зайвих очок, а переслідувачі з усіх сил стараються не відстати. Знаковою подією став перехід 2000-очкового фентезі-рубежу двома командами чемпіонату, однак якщо для "Зорі" це можна записати в актив, то "Олімпік" закріпився у лідерах серед команд, проти яких суперники розіграли найбільшу кількість фентезі-балів. Ну, зрештою, ніхто не казав, що буде легко.

Надалі матимемо перерву на матчі національних збірних команд, а одразу після її завершення - 16-й тур Н2Н-фентезі чемпіонату України подарує нам наступні протистояння:

Усім вдалого настрою і влучних трансферів!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты