Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 14-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 14-го туру

Cтатистичний огляд успіхів і невдач учасників Н2Н-фентезі чемпіонату України після 14-го туру до вашої уваги.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
1 ноября 2017, 10:33
11
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 14-го туру

Cтатистичний огляд успіхів і невдач учасників Н2Н-фентезі чемпіонату України після 14-го туру до вашої уваги.

У звітному турі команди продемонстрували слабку результативність - 1261 фентезі-бал на усіх, і по 105 на команду в середньому. Гірше було лише в 2-му турі чемпіонату.

Якщо вірити офіційній інформації Tribuna.com, найкращі особисті показники в цьому турі у захисника "Динамо" Віди (8), захисника "Олександрії" Бондаренка і півзахисника "Зорі" Громова (по 7).

Результати 14-го туру:

"Матч туру" між "Чорноморцем" і "Маріуполем" завершився надпереконливою перемогою "чайок". Вирішили не відставати від новоспечених лідерів чемпіонату і "Карпати", які впевнено декласували "Динамо", здобувши другу підряд "чисту" перемогу. "Шахтар" з головою пірнув в "синдром другого сезону", а "Волинь" з "Олександрією" виконали свої особисті завдання-мінімум на тур.

Цифри туру:

234 - матч "Шахтар" - "Сталь" став найрезультативнішим у звітному турі

195 - "Карпати" з "Динамо" пробили "тотал менше"

48 - у другому поспіль турі саме 48 набраних фентезі-балів є рівнем "Гравця туру". Цього разу відзнаку поділили між собою Dnipro calcio fan :-) ("Зірка") і Олег Герасимов ("Зоря"). Для обох гравців це перша персональна відзнака "Гравець туру" з початку чемпіонату. Вітаннячка!

31 - а от на п'єдесталі "Щасливців туру" максимальна тиснява - уперше за два сезони одразу три гравці "відскочили" у своїх дуелях - Butra ("Волинь"), jevarodi ("Олександрія") та DimaLviv ("Карпати")

6 - забивну серію продовжує Кифирыч з "Маріуполя"

133 - Титул Команди туру завоювала "Сталь"

Символічна збірна туру:

Бомбардирську гонитву наразі очолив Кифирыч, але переслідувачі не дозволяють розслабитись

Турнірна таблиця після 14 турів чемпіонату:

"Олександрія" скористалась осічкою "Чорноморця" і очолила перегони. "Сталь" і "Карпати" покращили своє становище на дві позиції і підійшли до очної зустрічі в чудовій формі. "Динамо" починає легеньке занурення на дно турнірної таблиці, де вже освоїлись "Олімпік" з "Шахтарем" та "Ворскла".

Анонс 15-го туру:

Одразу в трьох парах вимальовуються серйозні розбірки - перша команда проти другої, четверта проти п'ятої і дев'ята проти десятої. Ці та інші результати туру внесуть нові коригування в турнірну таблицю, а поки що всім хорошого настрою і успішних трансферів!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты