Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/Н2Н Ліга Чемпіонів УЄФА 2017/2018: Жеребкування групового етапу, анонс 1-го туру

Н2Н Ліга Чемпіонів УЄФА 2017/2018: Жеребкування групового етапу, анонс 1-го туру

Жеребкування груп, календар 1-го туру, інші дрібні (але важливі) організаційні питання.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
12 сентября 2017, 18:15
26
Н2Н Ліга Чемпіонів УЄФА 2017/2018: Жеребкування групового етапу, анонс 1-го туру

Усім привіт!

В оперативному і злагодженому режимі ми зібрали 32 бажаючих зіграти в Н2Н-фентезі Лігу Чемпіонів 2017/2018, із чим я усіх і вітаю.

Всі 32 учасники, згідно з їх порядковими номерами, за якими вони реєструвались на участь в турнірі, пройшли жеребкування на сайті random.org

За підсумками жеребкування , у нас сформувався повноцінний склад груп, які виглядають наступним чином:

1-й тур групового турніру стартує вже за кілька годин. Його пари виглядатимуть ось так:

Отже, коротке узагальнення по регламенту турніру:

Граємо згідно з офіційним календарем групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2017/2018. Після завершення усіх матчів звітного туру підбиваються його підсумки. Переможцем в очному протистоянні стає гравець, який набрав більше фентезі-балів у турі, аніж його суперник. За перемогу нараховується 3 залікових бали, за поразку - 0 залікових балів, нічия - по 1 заліковому балу кожному гравцеві.

Після завершення групового турніру по 2 найкращих команди з кожної групи виходять у плей-оф, у якому теж відбудеться жеребкування, однак усі деталі другого етапу будуть висвітлені вже в наступному році.

При рівності залікових балів у турнірних таблицях груп у декількох учасників застосовуватиметься Регламент Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18: "Якщо дві і більше команд наберуть однакову кількість очок по завершенню групових матчів, то для визначення зайнятих командами місць діють наступні критерії: а) більша кількість набраних очок в групових матчах між відповідними командами; б) краща різниця фентезі-балів за підсумками групових матчів між відповідними командами; в) більша кількість набраних фентезі-балів в групових матчах між відповідними командами"

Якщо виникають ще якісь питання, непорозуміння або дієві пропозиції - пишіть в коментарях, врегулюємо усе до початку турніру.

Вкотре наполегливо прошу всіх вступити в Лігу турніру. Код запрошення: 9adbc4c07381

Вдалих трансферів та успіхів вашим фентезі-командам. Футбольні Ігри престолів починаються!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты