Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /«Час веселитися». «Динамо» U-19 розбило «Барсу» та відсвяткувало в стилі Геловіну

«Час веселитися». «Динамо» U-19 розбило «Барсу» та відсвяткувало в стилі Геловіну

Кияни вийшли в плей-оф Юнацької ліги УЄФА!

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
Автор — Solomiya Paitak
2 ноября 2021, 22:00
17
«Час веселитися». «Динамо» U-19 розбило «Барсу» та відсвяткувало в стилі Геловіну

«Динамо» U-19 перемогло однолітків з «Барселони» у матчі-відповіді в рамках Юнацької ліги УЄФА (4:1). Кияни закріпилися на першій сходинці турнірної таблиці та гарантували собі вихід у плей-оф турніру.

Головним героєм матчу знову став сенегальский форвард киян Діалло – дубль з шикарним першим голом. Але варто відмітити і всю команду – в чотирьох турах ЮЛЧ команда забила по 4 м’ячі і «Барсі», і «Баварії», і «Бенфіці». Найкраща наша команда в єврокубках?

Огляд матчу:

Після фінального свистка емоції зашкалювали. Подяка вболівальникам, підкидання головного тренера та історична світлина на пам’ять — на полі було гаряче не лише під час матчу.

«Це більше, ніж кохання». Зворушливим моментом після поєдинку поділилася у своєму інстаграмі й кохана Володимира Бражка — Анна. Дуже мило, хіба не так?

Ну і куди ж без традиційної світлини з роздягальні.

А Назарію Волошину та Володимиру Бражку перформансу на футбольному полі виявилося замало — вони вирішили додати його і після поєдинку.

У своїх соціальних мережах хлопці опублікували фото у стилі Геловіну і додали промовистий підпис «Час веселитися». Здається, сьогодні вони заслужили.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты