Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /Всі емоції чемпіонського дня «Вереса»: вихід Поворознюка на поле, емоції в автобусі та святкування в центрі міста

Всі емоції чемпіонського дня «Вереса»: вихід Поворознюка на поле, емоції в автобусі та святкування в центрі міста

Рівне сьогодні святкує 🔥

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
5 июня 2021, 21:37
1
Всі емоції чемпіонського дня «Вереса»: вихід Поворознюка на поле, емоції в автобусі та святкування в центрі міста

«Вересу» вдалося не лише оформити вихід в УПЛ, але й виграти першу лігу. На честь цієї події у центрі Рівного вже готували бурхливі святкування. Але про все по порядку.

У день вирішального матчу проти «Авангарда» президент рівненського клубу Іван Надєїн у своєму інстаграмі представив нову емблему.

Назва клубу та місто на лого тепер будуть прописані англійською мовою.

У своєму інстаграмі Дмитро Поворознюк показав, що відбувалося у роздягальні «Вереса» за годину до матчу. Гравці були зосереджені, але не обійшлося без музики.

Поєдинок розпочався і перший тайм став для «Вереса» легкою прогулянкою. Рівняни перемагали 3:0 і не було сумнівів стосовно переможця матчу.

У другому таймі гра складалася вдало і вихід Поворознюка назрівав. Так і сталося – на 75-й хвилині Дмитро з’явився і цей вихід став 5-м для ведучого каналу «Трендець» у сезоні.

Поєдинок завершився перемогою рівнян із рахунком 5:1. І вже після матчу розпочалися святові моменти. Наприклад, футболіст «Вереса» Дмитро Махнєв освідчився своїй дівчині – вона сказала «так».

Нас чекає ще одне футбольне сімейство. 

У флеш-зоні також вистачало емоцій. Гравці ввірвалися туди й шокували журналістів. Футболісти не стримували емоцій.

Після цього «Верес» відправився з Млинова, де відбувався матч, до Рівного – команду вже чекали фанати й нагороди за перемогу у сезоні першої ліги. В автобусі Дмитро Поворознюк показав усю чемпіонську атмосферу. 

Було гаряче 🔥

По приїзду до міста вболівальники тепло зустріли футболістів. Для них вихід в УПЛ та чемпіонство в першій лізі – свято, якого Рівне чекало ще з моменту, коли сталася історія зі «Львовом».

Вишенькою на торті стало нагородження футболістів золотими медалями та кубком, а також підкидання догори капітана команди Михайла Шестакова.

«Верес» кількома матчами раніше оформив вихід в УПЛ, а вже сьогодні виграв першу лігу. Команда пролонгувала контракт із багатьма гравцями основи, тому наступний сезон обіцяє бути цікавим. Налаштовуємося на максимальний вогонь.

«Трендець» у соціальних мережах: Instagram, FacebookYouTube, Telegram, TikTok

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты