Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /Поворознюк дивом дістав автограф Роналду, перед гравцями «Ліверпуля» ставав на коліна. А підпис якого футболіста хотіли б отримати ви?

Поворознюк дивом дістав автограф Роналду, перед гравцями «Ліверпуля» ставав на коліна. А підпис якого футболіста хотіли б отримати ви?

Пишіть у коментарях 👇

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
14 марта 2021, 11:36
8
Поворознюк дивом дістав автограф Роналду, перед гравцями «Ліверпуля» ставав на коліна. А підпис якого футболіста хотіли б отримати ви?

«Автографхантер» — одна з найпопулярніших рубрик на каналі «Трендець». Поворознюку вдалося взяти автографи у багатьох українських та світових зірок футболу. Гравці «Атлетико», «Ман Сіті», «Динамо», «Ліверпуля» та інших команд розписалися на речах ведучого каналу.

Найпопулярнішим роликом на каналі «Трендець» є відео про те, як Кріштіану Роналду зустрічали в Україні. Тоді Дмитру Поворознюку також вдалося взяти автограф одного з найвідоміших футболістів у світі.

Заради підписів футболістів «Ліверпуля» ведучий каналу «Трендець» спеціально приїхав до бази команди, де чатував на світових зірок. Довелося навіть стати на коліна, щоб його помітили. Отримати автограф кількох виконавців Дмитру все ж вдалося, попри погодні умови та години очікувань. 

А чий автограф вам найбільше хотілося б отримати? 🤩🖊

«Трендець» у соціальних мережах: Instagram, FacebookYouTube, Telegram, TikTok

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты