Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /Найяскравіші моменти серіалу «Футболіст»: конфлікт з Гегедошем, емоції Вірта, боротьба за преміальні, історичний дебют

Найяскравіші моменти серіалу «Футболіст»: конфлікт з Гегедошем, емоції Вірта, боротьба за преміальні, історичний дебют

Курйозів та яскравих моментів вистачало.

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
20 декабря 2020, 21:39
13
Найяскравіші моменти серіалу «Футболіст»: конфлікт з Гегедошем, емоції Вірта, боротьба за преміальні, історичний дебют

Відгримів серіал «Футболіст» на каналі «Трендець» — мабуть, один із найбільш обговорюваних футбольних проектів в Україні цього року. Дмитро Поворознюк здійснив свою давню мрію і дебютував у професійному футболі у 33-річному віці. Але до дебюту він пройшов через багато випробувань та драматичних моментів усередині команди. I показав їх на каналі.

Один з головних плюсів серіалу — вiн показав футбол зсередини. З конфліктами, емоціями, жартами, проблемами і всім, що переживають футболісти-професіонали.

Згадуємо разом.

З чого все починалося? Перші секунди дебютної серії нового проекту переносять нас у кабінет керівників «Вереса», де генеральний директор, головний тренер, директор із маркетингу та спортивний директор обговорюють підписання контракту з Поворознюком. Цікавий діалог, вартий вашої уваги.

Одним із найбільш пам’ятних моментів у житті Дмитра Поворознюка однозначно стало підписання контракту з професійним клубом. Можна лише уявляти, які емоції переповнювали тоді 33-річного новачка «Вереса».

Як виявилося, що у Дмитра Поворознюка та нападника «Вереса» Роберта Гегедоша був конфлікт у соціальних мережах? Що ж там між ними сталося? Розповідаємо та показуємо, як хлопці з’ясовували стосунки.

Презентація футболіста в клубі — це подія, яка завжди приковує увагу багатьох людей, але коли презентують блогера, який підписав контракт із професійною командою, ця подія набирає ще серйознішої резонансності. Так було і з представленням Дмитра Поворознюка фанатам «Вереса».

Кожен клуб повинен мати власну командну пісню — вона може грати в автобусі після перемог, у роздягальні задля підтримки гарного настрою перед матчами й просто на спільних відпочинках команди.

Дмитро Поворознюк загорівся ідеєю створити щось подібне для свого клубу. І ось, що з цього вийшло. «Верес» on fire!: як записували пісню та презентували її футболістам.

І, звісно ж, після запису командної пісні «Вереса» у колективі почастішала тенденція співати пісні після переможних матчів та на командних зібраннях. У тому числі й пісню «Верес» on fire». 

Проект «Футболіст» — це емоції. Їх була величезна кількість: як позитивних, так і негативних. Один із моментів, який найбільше запам’ятався, був емоційний спіч головного тренера Юрія Вірта після поєдинку проти «Кристала».

У серіалі «Футболіст» був ще один момент, коли тренер «Вереса» не стримав своїх емоцій. Рівняни поступилися «Альянсу», а Вірт мав запитання до арбітра матчу. Коуч побіг до судді, щоб розповісти йому все, що про нього думає.

Позитивних моментів було значно більше. Часто вони були пов’язані з фанатами «Вереса», які попри карантин завжди підтримували свій рідний клуб. Подивіться на ці неймовірні емоції, які футболісти розділили зі своїми вболівальниками. Було це після історичних перемог над «Волинню» в чемпiонаті та над «Маріуполем» в Кубку України. 

Були на проекті й дуже цікаві історії, які точно варті уваги. Наприклад, захисник «Вереса» Дмитро Махнєв писав на пошту клубам із різних чемпіонатів із проханням його підписати. Команди теж обирав дуже цікавим способом.

Щоб змотивувати гравців своєї команди, Вірт розповів історію, яка трапилася з ним, коли він був футболістом. Вона пов’язана з Лобановським. Ви можете почути її вперше.

Окрема тема у «Вересі» — розмови з президентом про різні проблеми, зокрема про преміальні за позитивні результати. Ми побачили цікаву розмову Когута із власником клубу Іваном Надєїним.

 

Гравці «Вереса» на зустрічі з президентом запитали про зимові тренувальні куртки, адже наразі тренуються в літніх.

 

Величезні преміальні після кубкового тріумфу. Тренер «Вереса» розповів, що преміальні на команду становили більше одного мільйона гривень.

Перемовини із Робертом Гегедошем по новому контракту — взагалі окрема історія. Президент «Вереса» розмовляв із футболістом із цього приводу прямо в своєму автомобілі. І зміг переконати його залишитися.

І до найголовнішого. Найбільш яскравим моментом всього серіалу є довгоочікуваний дебют ведучого каналу «Трендець» Дмитра Поворознюка. Його мрія здійснилася. Згадуємо, як це було.

Наслідком дебюту став новий імідж Поворознюка. Партнери по «Вересу» поголили його під нуль. Як гадаєте, чи сподобалася нова зачіска Дмитра його дружині?

Фіналом цієї крутої історії став командний корпоратив, на якому футболісти з сім’ями, власник та тренерський штаб «Вереса» у неформальній атмосфері відзначили вдалу першу частину сезону. 

Серіал «Футболіст» став однією із найбільш обговорюваних футбольних подій в Україні у 2020-му році. Другий сезон чекають усі, але чи бути йому? Дізнаємося скоро.

Найкрутіші випуски «Футболіст»:

«Трендець» у соціальних мережах: Instagram, FacebookYouTube, Telegram, TikTok

Другие посты блога

Все посты