Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /Лунін — простий хлопець, як і ми всі. Живе в однокімнатній квартирі, носить неоригінальні McQueen за 30 €

Лунін — простий хлопець, як і ми всі. Живе в однокімнатній квартирі, носить неоригінальні McQueen за 30 €

Найперспективніший український гравець живе у скромній квартирі та носить неоригінальне взуття. Кайф!

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
26 марта 2020, 17:49
Лунін — простий хлопець, як і ми всі. Живе в однокімнатній квартирі, носить неоригінальні McQueen за 30 €

Крутий голкіпер і абсолютно простий у житті.

Український воротар Андрій Лунін, який є гравцем мадридського «Реала», а наразі виступає в оренді в «Ов’єдо», показав у випуску «Трендець», у яких умовах живе та як одягається.

Лунін та його наречена живуть в однокімнатній квартирі (45 квадратних метрів), а коли обирають місце та готель для відпочинку, завжди стараються знайти найбільш тихий та скромний варіант.  

«У кожному готелі ввечері проходять дискотеки, тобто, спеціалізовані для молоді. Ми на такі взагалі не дивимось. Ми шукаємо тихі, сімейні місця, де є аквапарк на території. Щоб все було на території і не потрібно було нікуди їздити», — розповів Лунін.

Молодий український футболіст носить кросівки бренду Alexander McQueen, оригінал яких коштує близько 500 €. Здавалося б, крутий футболіст носить дороге взуття, адже може собі дозволити, але тільки не Андрій Лунін. Цей хлопець замість оригінальних кросівок цього крутого бренду замовляє кілька пар у ZARA по 30 €. На хвилинку, це гравець, який належить мадридському «Реалу». Просто красень!

Повну статистику Андрія Луніна в «Ов’єдо» у цьому сезоні можете побачити тут.

І також дивіться випуск із найперспективнішим українським футболістом!

«Трендець» у соціальних мережах: Instagram, FacebookYouTube, Telegram

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты