Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /Влада Седан про свої 10 найкращих фото в Instagram: Кріш, пропозиція Зінченка, плітки про вагітність

Влада Седан про свої 10 найкращих фото в Instagram: Кріш, пропозиція Зінченка, плітки про вагітність

Найбільш щирий випуск «Трендеця»!

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
10 января 2020, 16:10
41
Влада Седан про свої 10 найкращих фото в Instagram: Кріш, пропозиція Зінченка, плітки про вагітність

Наречена Олександра Зінченка Влада Седан розповіла Дімі Поворознюку про фото зі своєї Instagram-сторінки й про те, яке значення вони для неї мають. Влада розказала, як намагалася зробити фото з Кріштіану Роналду, як слідкує за своїм тілом та відверто зізналась, чи не вагітна.

Випуск вийшов дуже щирим і точно заслуговує вашої уваги!

У цьому відео:

Влада Седан – найгарніша вболівальниця Євро-2016. Не вірите? У нас є докази

 

1:16«Багато хто бачив це фото, використовував. Я тоді ще не думала про авторські права, що можу навіть з цим звернутися. За допомогою цієї фотографії мене почали інколи впізнавати люди. Не було такого, було кілька тисяч підписників, а стало відразу 20. Все це відбувалося поступово. Але фото викликало справжній фурор у коментарях».

Виявляється, у Влади був торт від Тоні Крооса. Що?!

2:01- «Змалечку вболіваю за мадридський «Реал». Це знають усі мої друзі, рідні. Ніколи не приховувала цього. Тоді я просто дуріла від Тоні Крооса, тому подарували на мій 21-й День народження такий символічний подарунок – торт, ніби від Крооса. Якщо «Реал» і «Манчестер Сіті» гратимуть у фіналі Ліги Чемпіонів, тут навіть мови нема, – «Манчестер Сіті». Як би я сильно не любила «Реал», але за «Сіті» грає мій наречений. Він – моя родина. Як я можу не вболівати за нього?»

Про відверті фото на сторінці.

3:09 - «Верх купальника закритий. Я вважаю, що це не таке вже й еротичне фото. Більший фурор у моєму Instagram викликають футбольні фото. Я змалечку займалась спортом. Це був футбол і велоспорт. Я завжди намагалася слідкувати за своєю фігурою. Розуміла, – якщо мені дісталося гарне тіло від природи, то потрібно його підтримувати. У Манчестері 5 разів на тиждень ходжу до спортзалу. Зіна мене іноді травить: ти що до олімпіади готуєшся? Інколи встигаю поїхати з ним на базу «Сіті». Ось там він може дати мені майстер-клас».

Влада Седан – футбольна ведуча та журналіст. У свій час її запросив канал «Футбол»

6:51 - «Починаючи з Євро-2016 у мене була мрія – працювати на цьому каналі. Продюсер зв’язалася зі мною і сказала, що у них є ранкове шоу «Халатний футбол», розказала коротко про концепцію. Вони шукали дівчину, я підійшла для них по типажу. Спочатку я прийшла на співбесіду, потім працювала на фіналі жіночої Ліги Чемпіонів у Києві. Після цього керівництво телеканалів запропонувало мені роботу на постійній основі. Канал «Футбол» – моя друга сім’я. Більшість людей з колективу стали моїми друзями навіть поза межами роботи».

На заставці у Влади стоїть фото Харлі Квін. Але чому?

8:54 - «Якщо мене нафарбувати та зробити таку ж зачіску, то я і справді буду дуже схожа на Харлі. Дуже хотіла б спробувати зіграти її у кіно. Я навіть по темпераменту іноді буваю такою. Якщо не Харлі Квін, я б зіграла шпигунку, або кілера».

Седан фотографувалася з Пепом Гвардіолою. Виявляється, це зробити не так вже й важко!

10:16 - «Ти можеш приїхати на наступний день після матчу «Сіті» і зробити фото з будь-ким із команди. Гвардіола – це сучасний геній. Він божевільний у футбольному плані. У той час, поки всі в літаку святкували минуле чемпіонство, – він сидів у своєму кріслі й аналізував останню гру».

«Перша спільна фотографія із Сашком викликала справжній фурор»

11:06 - «Я до останнього не хотіла афішувати. Не знала, як це буде сприйматися українським уболівальником, людьми. Я дуже хотіла це відтягнути, але сталася перемога над Сербією 5:0. Фото з поцілунком після матчу було скрізь. Хочете стати популярними в Instagram? Нехай вас поцілує Олександр Зінченко. До поцілунку було близько 40 тисяч підписників – після поцілунку цифра збільшилась до 100 тисяч».

Зіна і Седан були в Голлівуді. У них просто казкові фото звідти!

13:10 - «У Голлівуді живуть наші спільні знайомі. Вони показали нам такі місця, куди пересічний турист навряд зможе відвідати. Ви просто не уявляєте, чого коштувало нам це фото. Усі запитували, чи це не був професійний фотограф. З одного боку наш друг перекривав дорогу іншим машинам, а з іншого подруга робила фото. Це найщиріше фото на моїй сторінці. Воно висить у нашій спальній кімнаті».

Як Зінченко зустрічав в Англії.

15:04 – «Це був мій переїзд до Англії. Я прилітаю в Манчестер і в аеропорту стоїть Олександр із двома великими кульками. В Англії менталітет інший, тому на це фото відреагували так, ніби до Манчестера приїхала Харлі Квін. Коли я вийшла з літака, всі почали аплодувати й радіти».

То Влада вагітна чи ні?

16:17 - «Всі думають, що я вагітна, але це не так. У вагітності немає нічого такого. Якби я була вагітна, я була б лише щаслива. Це класна подія в житті. У нас чомусь це сприймається так: якщо зробив пропозицію і вона переїхала до нього жити – це все. Ні, не все».

Седан зробила фото з Крішом. Відразу після перемоги збірної України над Португалією!

16:55 - «Я казала для Зіни, що хочу фото з Крішом. Після перемоги нашої збірної я домовилась через Бернардо Сілву про цю фотографію. Навіть, якби я була із заплющеними очима, все одно опублікувала б це фото. До речі,сам Роналду в той вечір передивився мої сторіс».

Вишенька на торті – фото після освідчення Зінченка Владі Седан на «Олімпійському»

20:12 - «Пропозиція була зроблена не на «Олімпійському». Зіна освідчився мені вночі після матчу із Португалією. Це було настільки просто і неочікувано. Він пішов у коридор і дістав обручку із тренувальної сумки, де лежали бутси із залишками газону і гетри. На наступний день ми поїхали на «Олімпійський» і зробили світлини напам’ять. Ідею із футболками збірної запропонував брат».

Влада показує нам кільце, з яким Зінченко зробив пропозицію.

Бігом дивитися повний випуск!

«Трендець» у соціальних мережах: InstagramFacebookYouTube, Telegram

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты