Tribuna/Футбол/Блоги/ТРЕНДЕЦЬ /«Зйомки топлес – нi. Має бути одяг». Бех-Романчук – про стрибки, підкати, груди та інстаграм

«Зйомки топлес – нi. Має бути одяг». Бех-Романчук – про стрибки, підкати, груди та інстаграм

Тут буде занадто багато красивого відео

Блог — ТРЕНДЕЦЬ
6 октября 2019, 22:43
9
«Зйомки топлес – нi. Має бути одяг». Бех-Романчук – про стрибки, підкати, груди та інстаграм

Як тече вода, як горить вогонь, як стрибає у довжину Марина Бех-Романчук. 

Марина Бех – ікона краси та сексуальності для багатьох. Про неї часто говорять, як про симпатичну спортсменку з супертілом. Але Бех – срібна чемпіонка світу. 

Згадуємо минулорічний випуск «Трендеця», де Марина була максимально відвертою.

Бех має один із найбільших інстаграмів серед українських спортсменів (90 тисяч), одружена з чемпіоном Європи Михайлом Романчуком.

Прекрасна Бех показала нам, чому ТRЕНДЕЦ як важко бути професійним спортсменом і як це поєднується з ніжністю та красою. А ще Марина готова говорити на будь-яку тему. 

У програмі: 

3:39 – Бех більше модель, чи спортсменка?4:30 – як правильно підкатувати до дівчат? 5:15 – хто масажує попу Марині Бех? 6:35 – вауууууууу!!! Бех показує своє тіло і прес. Гаряче 7:12 – розмір грудей заважає стрибати? 8:28 – стрибки Бех. Як це робити правильно? 9:33 – тут буде мімімі. Про стосунки з чоловіком Михайлом Романчуком, чемпіоном Європи з плавання 14:12 – Бех стрибає у леопардових чоботах15:12 – Бех про свій інстаграм. Що пишуть в дірект? 18:20 – Бех робить масаж Поворознюку. Щоб записатись на прийом – пишіть Марині в дірект 18:50 – конкурс з крутим призом 19:35 – про найбільш тупий підкат хлопця

Підписуйтесь на YouTube-канал ТRЕНДЕЦ, щоб першими переглядати відоси, а також на сторінки проекту в Facebook та Instagram.

Про що говорила Марина Бех

Соціальні мережі. З однієї сторони, це добро, тому що комусь допомагають розвиватись, хтось будує свій бізнес на цьому. Дуже багато є блогерів, які допомагають іншим схуднути, дають поради з харчування, розписують тренування, розповідають мамам, що можна придбати для новонародженої дитини. 

З іншої – це зло. Тому що підлітки не мають іншого життя, крім телефонів. Я згадаю своє дитинство – це були валянки, галоші, санки, гірки. В зараз молодь – це телефони, у хлопчиків задротні ігри. 

Симпатична дівчина чи спортсменка? Тренер мене завжди підстьобував – коли про тебе вже будуть говорити не просто як про симпатичну спортсменку, а про медалі. Тому приємно, що цього року я здобула вагому медаль і про мене вже можуть сказати не тільки як про симпатичну спортсменку. Є й трошки вагомі заслуги.

Знятись топлес – ні. Якщо навіть говорити за чоловічі журнали, я б погодилась, якщо буде одяг на мені. Нехай це буде боді, але зніматись так, що я просто руками прикриваю свої груди чи попу – ні. Я не думаю, що погоджусь.

Чи заважають груди в спорті? Не грають особливої ролі. У нас у спорті багато людей, які не мають грудей, тому що висушуються м’язи. Хоча якщо взяти сербку Івану Спанович, вона з прекрасним жіночим бюстом. І їй нічого не заважає. 

Підписуйтесь на YouTube-канал ТRЕНДЕЦ, щоб першими переглядати відоси, а також на сторінки проекту в Facebook та Instagram.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты