Tribuna/Футбол/Блоги/Толерантний блоґ/Маріупольці не здадуть місто окупантам

Маріупольці не здадуть місто окупантам

У зв’язку із небезпекою, що нависла над Маріуполем, вчора містяни вийшли на спонтанний мітинг проти окупантів, - і це була найбільша патріотична акція у місті на моїй пам’яті.

Автор — ivasykus
29 августа 2014, 13:23
8

У зв'язку із небезпекою, що нависла над Маріуполем, вчора містяни вийшли на спонтанний мітинг проти окупантів, - і це була найбільша патріотична акція у місті на моїй пам'яті.

У загальних словах описав ситуацію на Громадському радіо.

От воно - це опитування, про яке казав на Громадському. Люди справді одностайні. Візьмуть зброю. Маріуполь не здається окупанту.

Приїхав нардеп Єгор Фірсов. Виступав добре. Співав "ла-ла-ла-ла".

А нашого улюбленого мера спочатку заганьбили, а потім іще й закидали презервативами. Шкода, це не потрапило в кадр.

Було дуже багато молоді, але, що не менш важливо, були і пенсіонери. Дуже скрутне становище у окупантів, якщо навіть бабусі уже виходять проти них без страху.

Друзі, Маріуполь ніхто не віддасть. Тут почалася справжня оборона України 16 квітня, коли наша воєнна частина №3057 першою почала відстрілюватися від терористів. Тут же закінчиться наступ московитів.

вистоїть. Це факт. Найгірше, що з ним може статися, - його зрівняють із землею. Але Приазов'я ніколи не буде московитським. Усі перевірені новини про ситуацію у місті та околицях можете дізнаватися зі сторінок Громадського телебачення Приазов'я у соцмережах (vk, facebook, twitter).

Наостанок - візьміть декілька світлин. Всім добра.

1. Патріоточка

2. Шокомунеясно?

3. Наслідуємо Прагу

4. Всього було понад 5 тисяч людей

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты