Tribuna/Футбол/Блоги/Телевізор/Гідний програш чи замилювання очей?

Гідний програш чи замилювання очей?

Вчорашній виїздний поєдинок України проти збірної Німеччини, у багатьох футбольних фанатів викликав такі двоякі враження; з одного боку проблеми у складі збірної пов’язані з коронавірусом та складний графік, а з іншого боку як зазвичай буває програш сприймається негативно та помилок було багато, через які Україна не здобула результат. У цій статті я поясню чому збірна Україна програла гідно.

Блог — Телевізор
15 ноября 2020, 17:39
3
Гідний програш чи замилювання очей?

Це був гідний програш

Все частіше стає помітно як збірна України своїм рівнем гри, поступово дістає рівень елітних топ-збірних Європи. Об'єктивно кажучи від нічийного результату матчу, або навіть програшу збірної Німеччини, їх врятували три стійки. На матч збірна України була хорошо мотивована, дивлячись на настирну (бойову) гру Зубкова, емоційність Зінченка та бажання Коноплі, щось протиставити в цьому випадку складно. Німеччина користувалась та забивала свої голи з помилок збірної не більше, до гри захисту збірної України претензій немає, хоча насправді гру Степаненка треба винести за скобки. Шевченко врахував помилки у минулому матчі та трішки по іншому побудував гру, перший гол Яремчука, то приклад як треба грати проти такої швидкісної та майстерної Німеччини, але ж помилки зробили кінцевий результат.

Давайте подивимося на знекровлену Україну – відустність: Бущана, Миколенка, Караваєва, Циганкова та Ярмоленка дало про себе знати, але збірна України добре перебудувала свою гру, були внесені ефективні кадрові зміни; найбільше мене порадували своєю грою Конопля та Зубков. Заміни збірної України мали свій ефект – Мораєс стійка, Макаренко налагодив і заспокоїв гру у центрі, а головне це досвід, щоб не говорили про таку збірну Німеччини, які б у неї не були проблеми, це вседоно топ-збірна: статистика, ігровий рівень, всі показники доводять, що у цьому матчі збірна України програли гідно,  перспективи з Андрієм Шевченко на чолі цієї збірної - Є!

Інша сторона медалі, це гра центрального трикутника збірної, зазначаю якщо до атаки та захисту ніяких питань, то півзахист у вчорашньому матчі якось провисав – Малиновський не показав свій рівень від слова зовсім, Зінченко начебто був ефективний (старанний) та емоції його бажання перебивали він хвилювався і помилявся, Степаненко провалив гру, справді коли вийшов Макаренко він за 24 хвилини проявив себе краще. Марлос погано себе проявив помітно, що він не вміє відпрацьовувати у захисті і не підходить для матчів, коли треба більше захищатися чим атакувати. На цьому все, збірна України не провалила гру, і негатив у сторону такої України не виправданий, Німеччина дуже хороша збірна, треба уміти програвати такій збірній гідно. Побачимо що покаже збірна на чолі з Шевченко у матчі зі Швейцарією, як на мене то головний матч року.

Другие посты блога

Все посты