Tribuna/Ставки/Блоги/Три ставки на день/День 15. Ставки на середину тижня

День 15. Ставки на середину тижня

Лондонський Челсі і не тільки

Автор — Asphalt
25 октября 2017, 18:38
2
День 15. Ставки на середину тижня

Результати попереднього дня:

Андерлехт-Генк, ІТ2 менше 1. Результат - 0:1. Повернення (кеф 1,88).

Лаціо-Кальярі, Ф1 (-1,5). Результат - 3:0. Виграно (кеф 1,75).

Даллас-ЛА Гелексі, ІТ1 менше 2,5. Результат - 5:1. Програно (кеф 1,7).

Статистика блогу: +21=3-18, ROI -2,81%.

№1. 20:30. Хокейна Бундесліга. Ред Булл Мюнхен-Крефельд. Ф1 (-1,5). Кеф 1,67.

Починаємо з хокейної Бундесліги, одного з найсильніших чемпіонатів Європи, де сьогодні друга команда ліги приймає одинадцяту. У разі перемоги клуб з Мюнхена має змогу вийти на чисте перше місце в регулярному чемпіонаті, і передумов для того вдосталь. Так, зокрема, за нашу ставку говорить статистика: останні п'ять очних ігор у Мюнхені РБ незмінно не просто вигравав, а й пробивав фору. Плюс до того Мюнхен виграв десять крайніх очних загалом, з них дев'ять у основний час. Ред Булл є також кращою домашньою командою чемпіонату, де було здобуто вісім перемог у основний час із восьми матчів. Фаворитизм "биків" очевидний. Турнірна мотивація присутня. Чому би не обіграти впевнено одного з борців за виживання перед рідними вболівальниками?

 

№2. 21:45. Кубок Англійської Ліги. Челсі-Евертон. Ф1 (-1). Кеф 1,75.

Евертон переживає, м'яко кажучи, не найкращі часи. Підсилившись влітку більш, ніж на сотню мільйонів фунтів, сезон команда почала вкрай паршиво як в АПЛ, так і в Лізі Європи. Іриски вже змінили тренера і тепер завданням стоїть вирівняти позиції в чемпіонаті, і це справа не одного дня. Сьогодні же їх чекає виїзд на Стемфорд Брідж, де, при всій повазі до ліверпульців, я не бачу підстав, де би вони могли не програти у основний час, хоч другому і хоч третьому складу "пенсіонерів". Історично статистика так само не говорить про те, що Евертон міг би бути для Челсі якимось незручним суперником у Лондоні. У двадцять першому столітті Евертон на Стемфорді не вигравав жодного разу, а з останніх семи ігор Челсі взяв шість. 

 

№3. 02:30. НБА. Бруклін-Клівленд. Ф2 (-7,5). Кеф 1,90.

Володарі всея Сходу, ЛеБрон і компанія заїдуть до багатостраждального Брукліну, найгірший колектив минулого сезону НБА, щоб впевнено перемогти. Бруклін цього сезону точно не стане п'ятнадцятою командою Східної Конференції, але все одно різниця між цими суперниками очевидна. Останні чотири зустрічі Клівленд цю фору безвідмовно пробивав, зокрема і крайню гру в Барклейз-центрі 116:108, у ті самі необхідні вісім очок. У "кавалерів" вилетів Роуз, у Брукліна не буде Джеремі Ліна, що, зважаючи на ростери команд, не буде особливою перешкодою для обох. Тому беремо фору Кевз на всім очок з більш, ніж солідним коефіцієнтом.

 

Підтримуйте блог та профіту всім у ставках :)