Tribuna/Ставки/Блоги/Три ставки на день/День 14. Святое воскресенье

День 14. Святое воскресенье

Обійдемось без Класичного.

Автор — Asphalt
22 октября 2017, 17:13
День 14. Святое воскресенье

Результати попереднього дня:

Антальяспор-Касимпаша, ТМ3. Результат - 2:1. Повернення (кеф 1,82).

Шальке-Майнц, П1. Результат - 2:0. Виграно (кеф 1,81).

Флорида-Піттсбург, Ф2 (0). Результат - 3:4. Виграно (кеф 1,75).

Статистика блогу: +20=2-17, ROI -2,31%.

 

№1. 19:00. Чемпіонат Бельгії. Андерлехт-Генк. ІТ2 менше 1. Кеф 1,88.

Починаємо недільну програму з чемпіонату Бельгії, де при перегляді сьогоднішньої лінії я знайшов одну статистичну цікавинку. Виявляється, Андерлехт у семи останніх матчах проти Генка не пропускав, а саме це більше, ніж чотири роки. В цьому сезоні брюссельці з перемінним успіхом грають в обороні у чемпіонаті, займаючи четверте місце по збереженості своїх воріт, але в той же час пропускали у меншості матчів на внутрішній арені, видаючи здебільшого матчі, де могли пропустити тричі від Мехелена і таке подібне. Андерлехт підходить абсолютним фаворитом до сьогоднішньої зустрічі, маючи непоганий стрік в три перемоги в чемпіонаті і у випадку четвертої над Генком можуть вийти на третє місце. Коефіцієнт на сухі ворота Андерлехта стоїть вже непристойно високо (2,90), але й не віриться, що Генк зможе забити більше одного. 

 

№2. 21:45. Серія А. Лаціо-Кальярі. Ф1 (-1,5). Кеф 1,72.

Лаціо останнім часом бачиться тіньовою силою в Серії А. Орли вже зараз займають четверте місце, обігравши тиждень тому Ювентус в Турині, а до того винісши вдома Сассуоло 6:1 та Верону в гостях 3:0. Над командою зараз витає хороша атмосфера, немає такого тиску, як на міланські клуби чи той же Ювентус з Наполі, а значить саме від Лаціо можна очікувати хорошого виступу в цьому сезоні. Протистоїть римлянам Кальярі, який має болісну серію з чотирьох поразок поспіль, яка додаткової впевненості перед виїздом ніяк не дає. Ризикну припустити, що сьогодні орлиний банкет продовжиться і колектив з Сардинії буде обіграний в парочку, а то й більше голів.

 

№3. 23:00. МЛС. Даллас-ЛА Гелексі. ІТ1 менше 2,5. Кеф 1,7.

В МЛС сьогодні грається останній тур регулярки і у Західній Конференції одразу три команди боротимуться за останній вагон у вигляді шостого місця, який дає право на плей-офф, серед них і Даллас. "Бикам" треба не лише вигравати в цьому матчі, а і сподіватись, що Сан-Хосе та Солт Лейк втратять свої очки, тому мотивація у господарів надвисока. В той же час ЛА вже давно втратив усі надії на плей-офф, зручно розташувавшись на останній позиції в Конференції. Тим не менше, легкої долі в цьому матчі у Далласа не передбачається усе одно, на кону три дуже важливих очки, гра буде дуже нервовою, а якщо щось піде не так, то тим більш. Крім того, на користь нашої ставки говорить і статистика. Так, Даллас не забивав тричі Гелексі ще з серпня 2013 року, тобто протягом десяти матчів опісля того. Так само й у цьому сезоні Даллас ніяк не ультразабивна команда і три голи було забито аж дев'ять матчів тому, у серпні року вже цього. А Лос-Анджелес, хоч і перебуваючи останньою командою Заходу, пропускає в середньому менше двох голів за гру по сезону, і загалом не є останньою по цьому показнику, люб'язно пропустивши уперед Міннесоту, яка до тієї позначки в два голи якраз дійшла. На мою думку, Далласу по силам виграти цей матч, мотивація, повторюсь, буде серйозною, але чи буде забито більше двох голів - велике питання.

 

Підтримуйте блог та профіту всім у ставках :)