Tribuna/Футбол/Блоги/Біля поля/Брат ексгравця «Шахтаря» забиває неймовірні голи в ДЮФЛ

Брат ексгравця «Шахтаря» забиває неймовірні голи в ДЮФЛ

Під час перегляді матчів дитячих та юнацьких команд можна помітити цікавих футболістів. Розповідаємо про одного з таких.

Блог — Біля поля
Автор — Dmytro Kl
16 мая 2021, 12:09
3
Брат ексгравця «Шахтаря» забиває неймовірні голи в ДЮФЛ

Під час перегляді матчів дитячих та юнацьких команд можна помітити цікавих футболістів. Один із таких грає в складі луцької «Волині U-16» — середняка Еліт ліги (найстатуснішої дитячо-юнацької ліги). Цього хлопця звати Антон Дудік. Після зміни тренера, він поступово став лідером команди. Виступає на позиції атакувального півзахисника, також може зіграти на флангах півзахисту. Гравець, що має хороші ігрові навички: швидкий, технічний, добре бачить поле та непогано грає головою. Брат Антона — колишній гравець «Волині», донецького «Шахтаря» й молодіжної збірної України Артем Дудік.

Цього сезону Антон Дудік відзначився у ворота суперників шість разів. Його поки рано називати майбутнім українського футболу, але на своєму віковому рівні цей хлопчина виглядає непогано. Кілька його м’ячів вражають виконанням.

Неймовірний сольний прохід і удар (на відео 26:40)

Комбінація "Волині" і вривання в штрафний майданчик Антона (відео 1.08.28)

31 травня, за сприятливої епідеміологічної ситуації, повинен розпочатися навчально-тренувальний збір новоствореної команди — збірної України U-16 (гравці 2005 року народження). Її головним тренером є Олег Кузнєцов, який до того працював зі збірною U-19.

Другие посты блога

Все посты