Tribuna/Футбол/Блоги/Сорок два/Дещо про ЛЄ

Дещо про ЛЄ

Вітаннячка з успіхом наших клубів на теренах Європи у цьому раунді. Цей пост створено для того, щоб показати реакцію людей з різних частин світу на ігри «Динамо» та «Дніпра». Усі коментарі взято на /r/soccer

Блог — Сорок два
Автор — makhauser
20 марта 2015, 01:57
1

Вітаннячка з успіхом наших клубів на теренах Європи у цьому раунді. Цей пост створено для того, щоб показати реакцію людей з різних частин світу на ігри "Динамо" та "Дніпра". Усі коментарі взято на /r/soccer

 

"Динамо Київ" - "Евертон"

Ше під час матчу, наприклад, довелося пояснювати, чому правильно писати "Kyiv", а не "Kiev". Така собі хвилинка просвіти :)

Трошки слів від себе. Тішить, що "Динамо" повертається у ті часи, коли воно могло надрати сідниці "Барсі", тягатися з "Баварією", "Мадридом" та іншими

Почнемо з реакції вболівальника "Евертону"

«Це той "Евертон", який я знаю!»

«Словами не можна виразити який я зараз щасливий та здивований. Який матч! Ті голи Ярмоленка та Антунеса. У мене немає слів. Давай, "Дніпро", здобувай очки коефіцієнту».

"Успішний тиждень для команд з Англії в Європі"

"Сезон на згадку"

"МЮ - реальні чемпіони"

А далі пішла хохма з тонким ьританським гумором:

А перед матчем у них були такі надії, остання надія (прямо Обі Ван Кенобі, чи що? Ньюфаґи можуть не зрозуміти, але мені I-III не дуже прдобаються). Також троллінґом німець написав, що клуби з АПЛ наразі за силою такі ж, як і національна футбольна команда Англії.

Зрештою, навіть вітали киян та відзначали дивовижні голи та прогрес Реброва як тренера.

"Аякс" - "Дніпро"

Ще під час матчу в обговоренні було дуже багато вболівальників "Аяксу". Вони також були впевненні в атмосферній перемозі над чудернацьким супротивником в не дуже оптимальному складі. Також було багато українців та мешканців славетної держави Нідерланди, які вболівали одночасно за та проти "Аяксу" (очки коефіцієнту та ненависть до команди де Бура). Трошки з’являлася вже українська мова, та й голандці писали своєю - це вільне право людей. Хтось кликав Клайверта на порятунок з голом. Проте те були інші часи та не "Дніпро" ;)

«Нормально. Я люблю "Аякс", але цьому матчі був за "Дніпро". Україна заслуговує трошки щастя»

Ось такі справи. Небагато агресії, більше адекватності, підтримка світу у хвилини скрути та таке інше. Як би того не було, але наші команди пройшли далі, а значить буде ще цікавіше.

До нових зустрічей та Слава Україні!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты