Tribuna/Футбол/Блоги/ThinkAboutIt/Радимо якісну літературу футбольним діячам

Радимо якісну літературу футбольним діячам

Цікаві книги, цікаві люди.

Блог — ThinkAboutIt
Автор — yevhenmrichko
4 ноября 2021, 21:35
2
Радимо якісну літературу футбольним діячам

Освіта в наш час надзвичайно важлива. Для всіх. Навіть для футболістів. Тому в цьому матеріалі я вирішив пофантазувати і порадити цікаві книги футбольним людям. Впевнений, якщо вони їх прочитають, то залишаться задоволеними. А ви залишитеся задоволеними після прочитання цієї статті.

Андрій Шевченко — "Відкритий" Андре Агассі

Наше життя, напевно, не стало б кращим після прес-конференцій Миколайовича в стилі Петракова, та цього й не потрібно. Але можна було б спробувати бути більш відкритим. Тому раджу Йому одну з найкращих спортивних автобіографій. З цієї книги можна винести багато цікавого.

Олександр Ярославський — "Хіба ревуть воли, як ясла повні?" Панас Мирний

Один з найкращих романів в історії української літератури ідеально підходить для рятівника Харківського футболу.

Рональд Куман — "Ніч у Лісабоні" Еріх Марія Ремарк

Напевно, ту ніч у Лісабоні Рональд Куман пам'ятатиме довго. Але зараз у Кумана з'явилося вдосталь вільного часу, я думаю він зможе приділити час прочитанню цієї книги, і зрозуміти події, які відбувалися в цьому місті під час Другої світової війни.

"Любомир" (Ставище) — "Аутсайдери" Сьюзен Гінтон

Яким аутсайдером другої ліги не була б команда із селища Ставище, але вони виходять битися на кожен тур, доказ цього — нічия з Галицькими "Карпатами", і перший заліковий пункт в таблиці. Не потрібно соромитися свого статусу, і впевнено крокувати до вищих цілей. Саме таким може бути девіз цього скромного клубу!

Євген Селезньов - "Бомбардир" Кирило Круторогов

Можливо після прочитання цієї книги у Євгена Селезньова почне виходити хоч щось, і він зможе нарешті побити той рекорд. Хоча, кого я намагаюся обманути? Він не прочитає цієї книги, та і дивлячись на його нинішні успіхи, рекорд поб'є також не скоро.

Ви тільки погляньте на цю форму

Олександр Поворознюк — "Де немає Бога" Макс Кідрук

"Бог є всюди, не дарма мене ж ікона врятувала від смерті!" Напевно, стверджував би Папа. "Бог є всюди", відповіли б йому, "Окрім фінального відрізку сезону в першій лізі 2019/20". Ми пам'ятаємо ті спірні рішення, і що взагалі відбувалося в першій лізі тоді, але давайте не будемо про погане.

Деніс Бергкамп — "Аеропорт" Артур Гейлі

"Нелетючий голландець" міг би прочитати про те, як функціонує аеропорт, які події трапляються в житті стюардес, пілотів, диспетчерів, які надзвичайні ситуації можуть трапитися на злітній смузі. І, я впевнений, став би боятися літати ще більше.

 

Роберто Карлос — "Франческа. Повелителька траєкторій" Дорж Бату

Мені здається, гравцю, який, дійсно був повелителем траєкторій під час кар'єри дуже сподобався би даний твір.

Ультрас "Динамо" — "Суд сов"

Всім відома ситуація з захистом сов київськими фанатами. Думаю їм цікаво було б почитати про те, як сови можуть помститися.

Всі футболісти на базі/зборах — "Квартира на двох" Бет О'Лірі

Знайома ситуація кожному футболістові. Іноді ти вимушений жити з колегою по комнаді, і ця книга просто ідеальний варіант для вечірнього читання після виснажливих тренувань.

Якщо вам сподобалася стаття, ставте плюсики і пишіть в коментарі яку книгу і кому, ви б могли порекомендувати. Буду вдячний!