Tribuna/Футбол/Блоги/ThinkAboutIt/Український слід у першому раунді кваліфікації ЛЧ

Український слід у першому раунді кваліфікації ЛЧ

Розбираємося як зіграли українці

Блог — ThinkAboutIt
Автор — yevhenmrichko
15 июля 2021, 00:17
4
Український слід у першому раунді кваліфікації ЛЧ

13 та 14 липня відбулися другі Поєдинки 1-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. В цьому матеріалі я пропоную вам розібратися як же відіграли українці,або гравці які раніше виступали в нашому чемпіонаті.

Динамо Загреб* 5-2(3-2,2-0) Валюр

Маріо Чуже(Динамо З)

Нападник який минулого сезону виступав на правах оренди за Дніпро -1 відіграв 32 хвилини в першому матчі(до слова в другому матчі не потрапив до заявки,готувався до повернення в Дніпро-1). Гравець досить добре себе проявив ,був активним ,але над реалізацією потрібно попрацювати.

Оцінка 6.3

Слован* 3-2(2-0,1-2) Шемрок Роверс🏴󠁧󠁢

Джаба Канкава(Слован)

Легенда «Того самого» Дніпра все ще грає у футбол на високому рівні. Зараз Джаба виступає за Слован в який перейшов перед початком цього сезону. Відразу видно що його сприймають як лідера не тільки на полі,але й в роздягальні.Тому що він є одним з найбільш досвідчених гравців в команді. В першому матчі півзахисник відіграв 72 хвилини і відзначився жовтою карткою. У другій грі Джаба відіграв 90 хвилин,мав нагоду відзначитися,але захисник заблокував його удар.

Оцінка 6.5

Легія* 5-2(3-2,2-0) Буде/Глімт

Йоель Абу Ханна(Легія)

Оцінка -

Ізраїльтянин,який донедавна грав за Зорю не вийшов на поле в обох матчах.

Флора* 5-0(2-0,3-0) Хіберніанс

Сергій Зеньов(Флора)

Без сумніву,легенда Львівських Карпат грає зараз на батьківщині за чинного чемпіона - Флору. Відіграв обидва матчі від свистка до свистка,а в другій грі ще й зміг відзначитися. Солідний перформанс від естонця! Бажаємо успіху в другому раунді.

Оцінка 7.2

Теута 0-5(0-4,0-1) Шериф*

Юрій Вернидуб(Головний тренер ФК "Шериф")

Український спеціаліст очолив "Шериф" взимку ,за цей час були як і чемпіонство,так і поразка в кубку,але зараз найголовніше пристойно виступити в кваліфікації,чим хлопці,що грають за Шериф і займаються. В першому раунді вони без шансів подолали скромну албанську команду.

Оцінка 7.5

Ференцварош* 6-1(3-0,3-1) Приштина

Ференцварош вже з новим тренером розпочав підготовку до нового сезону з офіційного матчу проти Приштини з Косово.

Олександр Зубков(Ференцварош)

Не потрапив до заявки на перший матч,тому що був у відпустці,а в другій грі вийшов на заміну замість Роберта Мака. Відіграв 29 хвилин.Нічим особливо не запам'ятався,можливо,дається взнаки травма

Оцінка 5.7

Ігор Харатін(Ференцварош)

Андрій Миколайович не викликав опорного півзахисника до табору збірної,тому він спокійно набрався сил,і був готовий грати в першому матчі. Загалом на полі провів 179 хвилин. У першій грі був замінений на 89 хвилині,мав дуже хорошу нагоду забити,але м'яч ковзнув по стійці. Другий матч відіграв на рівні,але особливо не запам'ятався.

Оцінка 6.6

Жальгіріс* 5-2(3-1,2-1) Лінфілд

Саулюс Міколюнас(Жальгіріс)

Ще пам'ятаєте цього легендарного Литовця,який грав за Арсенал та Севастополь? Зараз він дограє на батьківщині за чинного чемпіона,і є капітаном та ментальним лідером команди. Правий захисник відіграв повністю обидва матчі. У першому намагався вразити ворота небезпечним пострілом з далекої відстані але нічого не вийшло. Натомість в другому матчі скористався відскоком після кутового і гарматним ударом вразив ціль. Цим самим зробивши рахунок 1-0,і вже здається гравці Лінфілда не вірили,що можна щось змінити.

Оцінка 7.8

Лудогорець 2-0(1-0,1-0) Шахтар Солігорськ

Битва двох українців. Щоправда один перебував на тренерському містку,а інший в центрі захисту.

Ігор Пластун(Лудогорець)

Перші матчі після трьох сезонів в Бельгії Ігор відіграв проти Солігорського Шахтаря. Одразу видно,що тренер довіряє гравцеві,бо випускає в основі на обидва поєдинки,і не знімає з поля аж до фінального свистка. Хоча знайомих гравців Ігореві не так вже й багато,але до Болгарських умов він повинен бути адаптованим на відмінно. Сподіваємося це він покаже в наступних раундах ЛЧ і в Болгарському чемпіонаті.

Оцінка 6.4

Олександр Гутор(Шахтар С)

Хоча цей голкіпер недовго перебував в Одесі,та встиг дуже сподобатися місцевим фанам. Відіграв відносно добре,в пропущених м'ячах провина мінімальна.

Оцінка 5.7

Микита Корзун(Шахтар С)

Білоруський талант,який не зміг заграти в Києві зараз виступає за Шахтар,але ті аванси,які йому давали на початку кар'єри,на жаль,не виправдовує. Гра в нього не пішла,були незграбні фоли,невдалий удар,а потім і взагалі його вимушено замінили.

Оцінка 5.2

Роман Дебелко(Шахтар С)

Наразі Роман є запасним форвардом Шахтаря,але саме його Роман Григорчук кинув у бій,коли треба було забивати все ще один м'яч. На жаль йому це не вдалося. Відіграв 28 хвилин,особливо без моментів.

Оцінка 5.4

Роман Григорчук(Головний тренер ФК "Шахтар")

На жаль не вийшло команді Романа вийти до наступного раунду змагань,але варто віддати належне його команді,грали достойно. Не вистачило концентрації в кінці першої гри,і занадто жваво пішли вперед в другому матчі. В будь-якому випадку бажаю успіху в чемпіонаті,і очікуємо наступного року в Лізі Чемпіонів(Після 15 турів Шахтар лідирує в чемпіонаті з відривом в 4 очки. *матч в запасі).

Сподіваюся,Вам сподобася мій матеріал,ставте плюсики,пишіть в коментарях чи варто продовжувати.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов