Tribuna/Футбол/Блоги/Тернопільський футбол/Тернопільський стадіон не зовсім готовий приймати міжнародні матчі УЄФА

Тернопільський стадіон не зовсім готовий приймати міжнародні матчі УЄФА

Теоретично головна спортивна арена області — Тернопільський міський стадіон — готова приймати міжнародні матчі. Але щоб це стало реальністю, потрібно докласти чималих зусиль.

Автор — Ukraine.BOY
21 июля 2014, 16:12
3

Теоретично головна спортивна арена області — Тернопільський міський стадіон — готова приймати міжнародні матчі. Але щоб це стало реальністю, потрібно докласти чималих зусиль.

Після військових подій на Сході України тамтешні футбольні команди та й збірні України різних вікових категорій постали перед дилемою: де грати домашні міжнародні матчі? Одним із таких місць міг би стати Тернопіль і його міський стадіон. Після інспектування делегат УЄФА по стадіонах — фін Теро Аувінен написав цілий список зауважень до нашого стадіону. Влада міста, ретельно ознайомившись з ним, пообіцяла Федерації футболу України виправити всі недоліки за винятком однієї.

Вимоги УЄФА передбачають наявність на стадіоні запасного генератора на випадок перебою з освітленням. Нагадаємо, подібний випадок мав місце минулого року  на стадіоні "Дніпро-Арена" у Дніпропетровську.

— Такого генератора на стадіоні в Тернополі немає. І встановити його на даний час не можливо. За вимогами УЄФА запасний генератор мав би мати надзвичайно велику потужність. Виявилось, що на Тернопільщині подібний генератор є у працівників МНС, але має потужність майже у п’ять разів меншу за необхідну, — зазначив віце-президент ФФУ Володимир Мариновський.

Придбання і встановлення потрібного генератора вартує кілька сотень тисяч доларів. Зрозуміло, що таких великих грошей не мають ні КП "Тернопільський міський стадіон", ні міський бюджет. Тому як вирішиться дана проблема, наразі не відомо…

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты