Tribuna/Теннис/Блоги/Теннисный дайджест/Швьонтек організує міні-турнір для допомоги Україні. Будуть Стаховський та Шевченко, Світоліна судитиме

Швьонтек організує міні-турнір для допомоги Україні. Будуть Стаховський та Шевченко, Світоліна судитиме

29 июня 2022, 16:31
2
Швьонтек організує міні-турнір для допомоги Україні. Будуть Стаховський та Шевченко, Світоліна судитиме

Потужна підтримка від першої ракетки світу.

Перша ракетка світу Іга Швьонтек у своїх соцмережах оголосила про проведення виставкового турніру в Кракові.

«Місяцями працювала зі своєю командою над ініціативою для допомоги Україні, щоб реально підтримати постраждалих від війни. Разом з Агнешкою Радванською, Еліною Світоліною, Сергієм Стаховським та Мартином Палевським 23 липня зустрінемося у Кракові під час винятнової події.

Ми зіграємо виставковий матч мікст-парами. Окрім того, я й Агнешка зіграємо один сет самостійно. Обидва матчі судитиме Еліна Світоліна, а особливим гостем-представником України буде колишній футболіст Андрій Шевченко.

Увесь дохід з події, у тому числі з продажу квитків, буде переказано на підтримку дітей та підлітків, яких зачепила війна в Україні. Сподіваюся, що вас буде багато і на арені, і перед телевізорами, щоб показати, яку силу має спорт, коли поєднує нас у допомозі й дає бодай трохи радості.

Ми співпрацюємо з такими благодійними організаціями, як United24, Фонд Еліни Світоліної та UNICEF Польща.

Дуже, дуже рада і вдячна, що ми це робимо».

Ініціативу підтримала публічно майбутня суддя матчу Еліна Світоліна:

«Я рада оголосити, що була запрошена взяти участь в унікальній події «Іга Швьонтек та друзі для України». Іга та її команда працювали над заходом місяцями.

Побачимося 23 липня у Кракові, польському місті, чиї жителі гостинно зустріли багатьох українців, які рятувалися від війни. Я хочу подякувати Ізі та її команді за цю ініціативу, та Андрію й Сергію, що доєдналися».

***

Нагадаємо, що Андрій Шевченко та Еліна Світоліна – амбасадори фандрейзингової платформи United24, спрямованої на допомогу Україні у боротьбі проти РФ та відбудові зруйнованих війною об’єктів.

Іга Швьонтек підтримує Україну з перших днів вторгнення. Протягом усього «Ролан Гаррос» полька виступала з українською стрічкою, а після перемоги нагадала, що війна усе ще триває:

«Наприкінці своєї промови я хочу сказати дещо Україні. Залишайтеся сильними, світ все ще з вами. Але війна все ще продовжується.

Після моєї першої промови в Досі я сподівалася, що до наступної ситуація покращиться. Я не буду втрачати надію і надалі вас підтримуватиму».

Другие посты блога

Все посты