Tribuna/Киберспорт/Блоги/TELEMART.UA/Якби популярні ігри мали власних амбасадорів

Якби популярні ігри мали власних амбасадорів

Розповідаємо, чому рекламним обличчям «Тетріса» може бути Артем Гагарін, а Ігор Суркіс – презентувати «Cyberpunk 2077».

Блог — TELEMART.UA
8 апреля 2021, 22:15
12
Якби популярні ігри мали власних амбасадорів

Від редакції: ви знаходитеся в блозі TELEMART.UA. Тут блогери змагалися за круті призи від TELEMART.UA (наприклад, за потужну ігрову відеокарту). Автор даного тексту веде і свій блог. Додавайте його в друзі, коментуйте і плюсуйте його роботи. ***

Комп’ютерні ігри, присвячені спортивним змаганням, щороку обирають амбасадорів, які презентують ці продукти індустрії. Це гарна традиція, яку слід перейняти іншим іграм та ігровим серіям. Тож уявімо, які знаменитості зі світу спорту, політики й шоу-бізнесу могли б презентувати конкретні ігри.

«Among Us» – Жозе Моурінью

Жозе любив цю гру, ще коли її навіть не було. У «Реалі» та в «Манчестер Юнайтед» він постійно шукав зрадників, підозрюючи можливі витоки інформації з роздягалень. У «Тоттенгемі» аналогічних скандалів не було, тому що Жозе тепер шукає зрадників серед віртуальних гравців, а не серед футболістів.

«Angry Birds» – Ігор Ласточкін і Юрій Ткач

Таке враження, що героїв гри ніби малювали з цього дуету. Тож логічно, щоб вони і стали її рекламними обличчями.

«Battle City» – Лучано Лучі та Франческо Баранка

Лучано Лучі й Франческо Баранка – ніби два бойові танки, які оберігають УАФ і Павелка штаб від постійних снарядів, направлених на нього. А прицільні ракети класу «земля-DURAK», якими оснащені ці танки, мають великий радіус ураження противників – від президентів до експертів.

«Cyberpunk 2077» – Ігор Суркіс

Чим по суті є кіберпанк? Це технологічний прогрес на фоні занепаду культури. Власна криптовалюта «Динамо» на фоні багатьох невирішених проблем клубу – якраз із цієї опери. Тому Ігор Суркіс зі своїм «IQOS» виглядатиме досить органічно, представляючи цю гру.

«Counter-Strike» – Артем Тищенко

Зі стрільбою в Артема все в порядку. А щодо бігу – можна не хвилюватися: якщо Артема обганятимуть товариші по команді, противники чи навіть заручники, завжди можна взяти «авепешку» й просто сидіти на місці.

«Dark Souls» – Володимир Зеленський

Ця гра схожа на Україну. Для одних вона настільки складна, що вони кидають її, навіть не догравши до кінця, як Віктор Янукович. Інші ж, навпаки, кажуть, що нічого складного в цій грі немає і що вони навіть пройшли її двічі, як Леонід Кучма. Володимир Зеленський розпочав свою кіберкар’єру відразу з «Dark Souls», хоча міг би спочатку потренуватися хоча б на «Тетрісі» чи на «Змійці».

«Donkey Kong» – Олександр Денисов

Творці гри пішли оригінальним шляхом, довіривши представляти її людині, яка асоціюється не з головним героєм, а з антигероєм – Донкі Конгом. Донкі Конг має єдину функцію, яку виконує відмінно, – котити бочки.

«Duck Hunt» – Ігор Бурбас

Полювати на качок і приносити їх своєму господарю – завдання, із яким може впоратися лише добре натренований пес. Ігор Бурбас настільки досвідчений, що може не лише полювати на жирних качок, а й самостійно вигадувати нових.

«Far Cry» – Арсен Аваков

«Я вже казав тобі, що таке безумство? Безумство – це точне повторення однієї і тієї ж ж дії. Раз по раз, з надією на зміни. Це і є безумство». А ніхто не знає про точне повторення краще, ніж Арсен Аваков, якого знову і знову призначають міністром з надією на зміни.

«Fishing Planet» – Віктор Вацко

Матчі УПЛ іноді настільки «цікаві», що схожі на рибалку: сидиш не одну годину й дивишся на 22 поплавки, які особливо і не збираються ворушитися. Тож головний прихильник рибалки в українському футболі якнайкраще підійде на роль амбасадора риболовного симулятора.

«Football Manager» – Мауріціо Дзампаріні

Любите менеджмент і управління? Хочете керувати командою, трансферами, тактикою? Тоді «Football Manager» саме для вас! Ця гра підходить для всіх, навіть для власників команд. Точніше, особливо для власників команд. Мауріціо Дзампаріні, як посол гри, не дасть збрехати.

«Mortal Kombat» – депутати Верховної Ради України

Таку кількість різнопланових бійців, представлених у грі, може презентувати лише ще один клан, бійці якого також мають різні магічні здібності: ставати невидимими в разі небезпеки, заморожувати корисні ініціативи, палати пекельним полум’ям після звинувачень у корупції тощо.

«Need for Speed» – Артем Мілевський

Нехай Артем Мілевський уже 5 років як не сідає за кермо, проте його «жага швидкості» стала легендарною. Згадати минуле, розбити якщо не свій автомобіль, то кілька авто копів – завдання, з яким Артем, можна не сумніватися, успішно впорається.

«Pac-Man» – Євген Селезньов

Рух по замкнутому колу та безкінечний запас їжі – якби Євген Селезньов міг, він не лише б презентував цю гру, а й сам став Пекменом. Головне – не потрапляти на привидів, які постійно женуться за головним героєм: спортивний режим, уникнення скандалів і голи, що забиті не з пенальті.

«Pokemon Go» – Анатолій Тимощук

«Збери їх усі», – слоган, яким керуються не лише гравці в «Pokemon Go», але й Анатолій Тимощук. Він, здається, має футболки гравців із усього світу: від Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду до Льохи – легендарної зірки дворового футболу.

«Super Mario» – Джонні Сінс

Бути обличчям франшизи про сантехніка може бути лише сантехнік, який за свою кар’єру часто спускався по трубах у глибини каналізації та врятував не одну принцесу, поки драконів не було вдома.

«Весела ферма» – Андрій Засуха

Амбасадором гри мав стати Олександр Поворознюк. Проте він змінив своє рішення на користь «Teenage mutant ninja turtles», дізнавшись що в тій грі можна провалюватися крізь відкриті люки. Тож обличчям «Веселої ферми» став Андрій Засуха, який поки не настільки «веселий» як Поворознюк. Можливо, тому, що Засуха набагато молодший від президента «Інгульця», тож йому міндобрива поки в голову не вдарили.

«Дурень на роздягання» – Ігор Коломойський

Якщо, завантажуючи цю гру, думаєте, що зараз будете роздягати красивих дівчат, мусимо розчарувати. Послом цього мобільного додатку є Ігор Коломойський, який добре знає, як зробити з будь-кого дурня, водночас ще й роздягнувши до останньої нитки. Тож радимо завантажувати гру на власний страх і ризик.

«Сусіди з пекла» – «Шахтар»

Ця гра знайома багатьом мовою оригіналу – «Как достать соседа». Для «Шахтаря» ця назва є подвійною місією. По-перше, дістати «Динамо» як сусіда в турнірній таблиці. По-друге, спробувати дістати київський клуб окремими рішеннями, що можуть поставити під сумнів статус «Динамо» як господаря столиці.

«Тетріс» – Артем Гагарін

Будувати, але так, щоб усе збудоване зникло, ніби його і не існувало. Артем Гагарін, будучи досвідченим ведучим, зможе презентувати не лише «Тетріс», а й стадіон у Кривому Розі або результати опитування «5 питань від Президента» – речі, що, за словами їх авторів, мають фінальні результати (просто їх ніхто не бачив).

Другие посты блога

Летопись
4 апреля 2021, 23:57
9
Все посты