Tribuna/Парусный спорт/Блоги/Tribuna Challenge Night/TCN News #3. Підсумки TCN 5 та оновлення бренду ліги

TCN News #3. Підсумки TCN 5 та оновлення бренду ліги

Останній батл перед перервою на офіційний конкурс Трибуни.

6 декабря 2021, 16:00
5
TCN News #3. Підсумки TCN 5 та оновлення бренду ліги

Завершився батл TCN 5, проведений за експериментальним форматом. Учасники, а саме Hevari та Leopold Kudasov, мали зробити два пости, придумавши тему як для себе, так і для суперника. У підсумку ми отримали від кожного блоксера по одному посту на свою тему та на тему суперника.

На жаль, тема вітрильного спорту, задана Леопольдом, виявилася занадто складною для Hevari, тож йому довелося прострочити дедлайн подачі виїзного посту на цілий тиждень. У підсумку ми отримали повне знищення інтриги принциповим рішенням одного з суддів.

Перед тим, як перейти до безпосередньо оголошення остаточних результатів батлу, на майбутні батли TCN буде введено додаткове правило. Річ у тому, що вже втретє за 5 батлів один із учасників пропускає дедлайн. Якщо в другому випадку ми ввійшли в положення Ігоря Симоненка та дедлайн повністю прибрали в обмін на його особисті гарантії, то в першому і третьому учасникам, що прострочили термін подачі, довелося відплатитися за це сповна. Один із головних суддів TCN Анатолій Постовий у питанні прострочених дедлайнів особливо принциповий. На його думку, будь-який пост, оформлений після дедлайну, не заслуговує на оцінку, більшу за 0. Хоча не всі судді та учасники погоджуються з такими методами, у них є доля адекватності.

У підсумку протистояння між Hevari та суддею TCN 5 Анатолієм Постовим вилилося у справжній трешток. Навіть без участі промоутерів вони домовилися вирішити свою суперечку в блогерському батлі, за що їм велика повага.

Але цей батл буде проведено не наступним, адже TCN 6 за домовленістю між організаторами ліги буде проведено Milnersawthepyramids зі своєю парою учасників. Тож анонс наступного батлу ви побачите у окремому пості від нього.

Оновлення регламенту змагань

Раніше офіційна політика TCN щодо дедлайнів була максимально лояльною: враховуючи, що наші батли є крафтовими та не мають призів, то у знак вдячності до наших учасників за те, що вони погодилися взяти участь у батлах без призів, ми дозволяли їм порушувати правила. Але далі такого не буде, якщо ми позиціонуємо себе як адекватну, а не бананову базар-лігу. Тож до вашої уваги нові додаткові правила регламенту TCN, які діятимуть віднині в кожному батлі під егідою цієї ліги.

Перше правило: віднині скасовується оцінка в 0. Як би погано не був оформлений пост, менше за 1 бал він не отримає. Окрім того, кожна оцінка має бути повністю обґрунтована. Якщо суддя поставить невиправдано низьку оцінку (порівняно з оцінками інших суддів та за об’єктивними критеріями якості посту) лише через власні примхи або принципи – всі його оцінки за всі пости батлу будуть анульовані. Якщо залишиться недостатньо компетентних суддів, то будуть залучені додаткові з ком‘юніті.

Друге правило стосується дедлайнів. Відтепер за прострочений дедлайн будуть зніматися бали від загальної оцінки, але на оцінку кожного судді за прострочений пост це не вплине. Ніхто не поставить вам 0, якщо ви не вклалися в дедлайн; так само ніхто з суддів самостійно не зніматиме за це бали – цим займеться адміністрація TCN вже після виставлення оцінок. Тому незалежно від часу виходу посту всі судді мають ставити такі оцінки, як поставили б, якби цей пост вийшов вчасно. А система штрафів за прострочення дедлайну виглядатиме так:

Тож якщо ви запізнилися більше, ніж на тиждень, то писати пост сенсу вже не буде. Навіть якщо він буде написаний, всі бали за нього будуть зняті.

Результати TCN 5

Та TCN 5 було проведено за старими правилами. Кожен суддя сам вирішував, чи оцінювати йому прострочений пост гідно, не враховуючи дедлайни, чи штрафувати за запізнення по-своєму.

Нагадаю, кожен учасник подав два пости: домашній із теми, яку задав сам, та виїзний із теми, на яку його суперник написав домашній пост. Тож у турнірній таблиці ви можете побачити оцінки кожного учасника за кожен пост окремо та суму.

Отже, вітаємо Leopold Kudasov із перемогою в батлі TCN 5! Сподіваємося, конфуз із простроченими дедлайнами та оцінюванням не вплинув на загальну якість та сприйняття нового формату батлу.

На правах засновника цього формату запевняю, що вважаю експеримент із новим форматом «вдома-на виїзді» вдалим. Ми побачили обох гідних учасників, які не лише подали якісні матеріали зі своїх рідних тем, а й чудово викрутилися з постами з теми свого суперника. Так, виїзні пости мали свої огріхи в плані змісту, але не можна не похвалити обох блоксерів за гідну боротьбу. Якби не прострочений дедлайн одним із учасників, ми б точно побачили куди рівніші боротьбу за балами. Тож у майбутньому до такого формату ми обов'язково повернемося.

Розширення бренду TCN

Раніше на заставках постів із підсумками та новинами TCN доводилося розміщати логотип ліги без якихось додаткових елементів.

Тепер кожен батл матиме свій логотип, як це має бути в кожній топовій лізі батлів. Логотип міститиме номер батлу та логотип TCN, інтегрований у цей номер. В заставці до цього посту ви бачили новостворений логотип TCN 5, ось логотип наступного батлу – TCN 6. Прошу Milnersawthepyramids використати його в анонсі наступного батлу.

Фішкою кожного батлу під егідою TCN буде унікальне розміщення логотипу ліги навколо числа-номера батлу.

Як вам зміни регламенту та брендингу ліги? Пишіть у коментарях!

Другие посты блога

TCN news. upcoming soon..
8 апреля 2023, 00:30
2
TCN Awards 2022
31 декабря 2022, 15:50
2
TCN review
6 января 2022, 19:34
18
TCN Awards 2021
1 января 2022, 13:54
13
Все посты