Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna Challenge Night/TCN Awards 2021

TCN Awards 2021

Обираємо найкращих.

1 января 2022, 13:54
13
TCN Awards 2021

Завершився 2021 рік, а, отже, пора підбивати його підсумки. Цей рік запам‘ятався не лише успішним Євро для збірної України та «бронзовою» Олімпіадою в Токіо для наших спортсменів. На Трибуні за цей рік сталося чимало класних подій, однією з головних серед яких стало заснування аматорського блогерського турніру Tribuna Challenge Night.

І нехай він існує лише кілька місяців, все одно за цей час у цій лізі сталося чимало цікавого. І оскільки TCN існує лише як волонтерський турнір без призів, ми не могли обійти стороною всіх, хто допомагав нам у розвитку цього блогу впродовж 2021 року. Ми вирішили винагородити найкращих авторів TCN 2021 року не плашками, а пам‘ятними грамотами, які ви можете роздрукувати та повісити на стіні, як це роблять у салонах краси.

Аби придати більшого антуражу нашій церемонії, читайте цей пост, ввімкнувши це відео на повну гучність.

Ідея року

В першу чергу хочеться нагородити почесною грамотою того, без кого цього посту, як і власне турніру не було б. Адже TCN - дітище його засновника Milnersawthepyramids. З'явившись на сайті лише перед Євро-2020, він одразу ввійшов у когорту топ-користувачів Трибуни, і створення TCN теж допомогло йому це зробити. Дякуємо Артему за його чудову ідею, яка й переросла у цілий турнір!

Підтримка року

Але, звичайно, для розвитку турніру потрібен був і другий учасник дебютного батлу. На цей експеримент залюбки погодився інший відносний новачок - Ернесто. Він уже минулого конкурсу довів свій топ-статус як блогера, щойно з'явившись на сайті, а у першому батлі в історії TCN не лише підтвердив свій статус, а й зголосився на допомогу в розвитку нового аматорського блогерського турніру.

Реалізація ідеї року

Після третього батлу під егідою TCN адміністрація Трибуни побачила, якої популярності набули блогерські батли за короткий час, тож вирішила підтримати нашу ідею та популяризувати батли ще більше спільно з MEGOGO. Внаслідок ми стали свідками чудового міні-конкурсу, який об'єднав у собі ідею TCN та професіоналізм адміністраторів з цінними призами від спонсора. Тож ця грамота відправляється усім адміністраторам Трибуни, які судили той міні-конкурс - Олегу Щербакову, Дмитру Клименку та Сергію Барановському.

Вітрильник року

Не могли не виділити переможця останнього у 2021 році батлу, котрий обидва пости до TCN 5 зробив із вкрай унікального виду спорту – вітрильного. Leopold Kudasov подав не лише оригінальні, а й украй цікаві пости про спорт, в якому не тільки є спеціалістом, а й безпосереднім учасником.

Бунт року

Після поразки Леопольду його суперник, а саме Hevari, розкритикував нашу недосконалу систему суддівства. Річ у тому, що від одного із суддів він отримав 0 балів за пост, адже запостив його після дедлайну. Завдяки цьому бунту у регламент TCN були внесені додаткові правила суддівства.

Ведучий року

У цій номінації перемагає Ochoa510, котрий робив пости з анонсами та результатами майже на кожен батл TCN. Також саме він розробив логотип та брендинг нашої ліги.

Промоутер року

Батл TCN 3 був найгарячішим з усіх. Хоча спершу Ігор Симоненко та Анатолій Постовий - його учасники - не дуже воліли брати в ньому участь. Тому за них договір на бій було підписано промоутерами блоксерів - Milnersawthepyramids та Ochoa510 відповідно. Саме другий проявив найбільшу безкомпромісність завдяки своєму трештоку, який майже вибив із колії Ігоря Симоненка, чим заслужив купу жартів на свою адресу.

Троль року

Хоч Daggetkeln і не брав участі в жодному з батлів TCN, та він був активним спостерігачем та глядачем батлів. Саме його подеколи єхидні коментарі допомагали нам розвиватися і розуміти, що подобається людям, а що ні.

Піарщик року

Нагороду за найкращу ідею з поширення блогу отримує Анатолій Постовий. У листопаді, коли TCN завис у невідомості, чекаючи на пост Ігоря Симоненка до третього батлу, Анатолій Постовий зміг врятувати цей блог від забуття, заснувавши окремий батл TCN 4, в якому взяла участь рекордна кількість учасників. Саме це і вивело нашу лігу на пік.

Іван Сусанін року

Нагороджується Milnersawthepyramids, який заблукав і запостив у цьому блозі пост не до офіційного батлу TCN, а до конкурсного батлу від адмінів Трибуни. Переплутав, з ким не буває.

Іван Сусанін року серед суддів

Окремої нагороди заслуговує також Сергій Барановський. Оскільки TCN 3 та TCN 4 проходили паралельно, і Анатолій Постовий брав участь у обидвох батлах, він випадково поставив оцінку за пост Постового до четвертого, а не третього батлу, хоча був суддею саме TCN 3.

Пост року

Тут усе просто: обрали найкращий за плюсами пост. Його автором став Анатолій Постовий, на один плюс випередивши Milnersawthepyramids. Це був пост до TCN 4, хоча в тому батлі Анатолій не переміг, але здобув 41 плюс.

Суддя року

Анатолій Постовий також був безкомпромісним. Він ставився до дедлайнів з великою повагою, тож розробив власну систему оцінювання постів, що прострочили дедлайн. Прострочений пост отримував від Анатолія 0 балів, а його суперник - 1 бал. Саме ця система і призвела до бунту року.

Блоксер року

Хоч Hevari програв свій головний батл року проти Leopold Kudasov, але це не скасовує того, що він подав три (гаразд, два з половиною) крутих пости на два батли TCN і завершив рік із найкращим рекордом: одне 1 місце та одне 2 місце у батлах. Тому він заслужено стає найкращим блоксером року під егідою TCN. Сподіваємося, в 2022 році поразок у житті Hevari не буде, та він ітиме під переможним вітрилом.

Також свою окрему грамоту отримує переможець кожного з п‘яти батлів TCN, що відбулися у 2021 році. Відповідно це Ернесто, Ochoa510, Ігор Симоненко, Hevari та Leopold Kudasov. Ще раз вітаємо усіх переможців!

Тепер TCN бере паузу, аби не відволікати користувачів від великого блогерського конкурсу Трибуни. Бажаємо всім його учасникам успіху!

Вітаємо усіх з Новим 2022 Роком та бажаємо Трибуні розвиватися, користувачам успіху в вашій трибунівській творчості, а TCN бажаємо стати офіційною трибунівською лігою!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

TCN news. upcoming soon..
8 апреля 2023, 00:30
2
TCN Awards 2022
31 декабря 2022, 15:50
2
TCN review
6 января 2022, 19:34
18
TCN Awards 2021
1 января 2022, 13:54
13
Все посты