Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna Challenge Night/Конференція з промоутерами головного батлу осені, які організували цей батл

Конференція з промоутерами головного батлу осені, які організували цей батл

Ochoa510 та Milnersawthepyramids на зв‘язку.

18 октября 2021, 16:20
11
Конференція з промоутерами головного батлу осені, які організували цей батл

Продовжуємо готувати ком‘юніті Tribuna.com до блогерського батлу між Анатолієм Постовим та Ігорем Симоненком. Сьогодні мова зайде про тих, без кого цей батл би не відбувся. Про промоутерів бійців - Ochoa510 та Milnersawthepyramids, відповідно. За ходом переговорів між ними щодо організації бою можете прочитати в коментарях до цього статусу.

Тепер оговорю офіційні завдання промоутерів до цього батлу. Нашою головною задачею було привернути увагу самих бійців до батлу, адже ми домовилися про його проведення без їх участі. Я взяв на себе Постового, Мілнер - Симоненка, щоб кожен вмовив свого бійця. Потім ми трохи підігріли публіку відбірним трештоком, і нам вдалося привернути максимальну увагу суспільства до батлу. Тому тепер роль промоутерів фактично нівельована. Також, оскільки до дедлайну залишилося всього два тижні, з цього моменту припиняється весь трешток та обидва промоутери сконцентруються лише на прозорому та справедливому суддівстві.

В коментарях до цього посту ви можете поставити свої питання стосовно батлу до цих двох: як до організаторів, промоутерів або суддів батлу. Не забудьте на початку свого питання уточнити, кому саме з них ви ставите питання.

Let the battle begin!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

TCN news. upcoming soon..
8 апреля 2023, 00:30
2
TCN Awards 2022
31 декабря 2022, 15:50
2
TCN review
6 января 2022, 19:34
18
TCN Awards 2021
1 января 2022, 13:54
13
Все посты