Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna Challenge Night/TCN 3. Підсумки другого батлу та анонс третього протистояння за участю мастодонта Трибунівського гумору

TCN 3. Підсумки другого батлу та анонс третього протистояння за участю мастодонта Трибунівського гумору

Та Ігоря Симоненка.

7 октября 2021, 19:38
28
TCN 3. Підсумки другого батлу та анонс третього протистояння за участю мастодонта Трибунівського гумору

Відлунав другий вечір топового блоксу (поєднав блог+бокс: як вам?): у безкомпромісній боротьбі Ochoa510 здолав Пилипа Швабського, що змушений був працювати не на повну потужність через хворобу. Бажаємо йому найшвидшого одужання. Також ми записали інтерв'ю з переможцем.

- Що відчуваєш після перемоги в блогерській дуелі?

- Знаєш, перемога над суперником, що отримав травму і через це не зміг дати гідну відсіч, для мене нічого не варта. Відчуваю себе Крісом Бьордом - ось виграв, здається, але суперник сам не захотів битися через травму. Головне, щоб за кілька років не виявилося, що у Швабського є брат, який буде готовий за нього помститися.

- Чим займаєшся зараз, після перемоги?

- Пишу новий пост в TCN. Лаври переможця змушують працювати в турборежимі, сам розумієш.

- Що скажеш про ідею адмінів Трибуни позичити ідею TCN для власних батлів?

- Вони, як завжди, забирають всю славу собі. Я хочу, щоб TCN продовжила розвиватися без них. Хай створюють свої ліги з призами, але саме наша ліга без призів була першою. Інші - вже не те.

- З ким бажаєш провести наступну дуель?

- Наступне питання.

- Хто виграє в матчі Франція-Бельгія?

- Краще давай попереднє.

- З ким бажаєш провести наступну дуель?

- Чекатиму на того, хто складе мені гідний бій. Байдуже хто це буде - хай навіть сам Міняйло, в мене в універі ще багато д/з. Хочете побачити розслідування щодо впливу глобального авіатрафіку на Лігу Чемпіонів?

- І наостанок. Що побажаєш нашим читачам?

- Не ведіться на провокації адмінів. TCN - єдина офіційна ліга блогерських змагань і всі інші дуелі не будуть визнані нашою незалежною організацією. Вона не є закритою, брати участь може кожен. Її фішка в відсутності призів, тож тут не буде ніяких грошових мішків, хто бере участь лише заради наживи. Лише справжні фанати своєї справи.

Дякуємо переможцю TCN 2 за те, що у своєму щільному графіку знайшов час на таке невеличке інтерв'ю. Від себе скажу, що погоджуюся зі всіма його словами. Я б на його місці відповідав би точнісінько так само. Тепер перейдемо до анонсу наступного поєдинку.

Анатолій Постовий (0-0) vs Ігор Симоненко (0-0)

У третьому офіційному батлі під егідою TCN зустрінуться два відомі гумористи Трибуни: відданий уболівальник "Краматорська", багаторазовий фіналіст голосувань за найкращого користувача Трибуни місяця, срібний призер голосування за найкращого автора статусів 2020 року (перше місце посів Эшли_Коул, тож вважайте що золотий призер серед людей), найкращий (бо єдиний) з усіх підопічних топового промоутера Ochoa510 Анатолій Постовий та володар кнопки Shift на клавіатурі Ігор Симоненко.

Тема батлу: гумористичний фрістайл. Пишіть все що хочете, головне, щоб це було про спорт і з гумором.

Судді батлу: організатори протистояння Ochoa510 та Milnersawthepyramids (промоутери Анатолія та Ігоря, відповідно) та запрошений суддя, ініціатор батлу Сергій Барановський.

Дедлайн батлу: 01 листопада 2021 року о 16:34.

Умови батлу: обидва пости мають бути написані в цьому блозі. Не забудьте поставити тег "Сейи Олофинджана" та плашку в кінці посту, щоб ми зрозуміли, що це справді ваш пост до батлу.

З чим учасники підходять до батлу?

З повагою одне до одного та неповагою до своїх промоутерів. Адже саме промоутери відірвали їх від заслуженого відпочинку та змусили батлитися. Особливо це засмутило Анатолія Постового.

Воно й зрозуміло, адже Анатолій - новачок, і змагається проти учасника, що встиг засвітитися навіть в телеку.

Але не варто ховати себе ще до батлу. Не забуваємо, що свій перший бій Ігор Симоненко програв. Іще й не будь-кому, а президенту України. Розберемо базові помилки Ігоря, що не дозволили йому виграти в Зеленського та якогось лисого мужика (Гордона?)

Провалив вихід на бій

Запорука успіху багатьох топових бійців - музика та шоу, які супроводжують їх вихід на ринг. Що ми бачимо тут? Якась російська попса "Рассмєши смєшнова, рассмєши мєня, рассмєши мєня". Я навіть не чув цієї пісні в маршрутках. А лук? Вийти на головний бій свого життя в брючному костюмі, серйозно? Що це за туфта? Подивіться до прикладу, як виглядає справді топовий вихід на бій:

Не пожартував про офшори Порошенка

Ну це взагалі провал. Як так можна взагалі було вчинити в присутності Зеленського? Який ще Іпатіївський літопис? Хтось взагалі читав цей літопис? Отой косплеєр Гордона справа від президента - точно ні.

Тож бійці підходять до батлу в рівних умовах. Новачок у своїй справі Анатолій приймає бувалого гумориста, який свій головний поєдинок провалив з самого початку. В нього за спиною 280 днів статусів, які він сам вважає гумористичними. Але аж 3 з цих 280 статусів були несмішними! Який же він тоді гуморист?

Тож більшість букмекерів очікують на рівний бій. Котирування на перемогу Постового - 203.0, на нічию - 202.0, на перемогу Симоненка - 1.00000000001. Ваші ставки?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

TCN news. upcoming soon..
8 апреля 2023, 00:30
2
TCN Awards 2022
31 декабря 2022, 15:50
2
TCN review
6 января 2022, 19:34
18
TCN Awards 2021
1 января 2022, 13:54
13
Все посты