Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna Challenge Night/Пост для виклику користувачів на блогерські дуелі

Пост для виклику користувачів на блогерські дуелі

Залітайте в коментарі.

16 сентября 2021, 19:15
10
Пост для виклику користувачів на блогерські дуелі

Відлунав перший в історії Tribuna батл блогерів. У битві успішних новачків за оцінками резервних суддів (основні поки зникли) Ернесто переміг користувача Milnersawthepyramids.

Але на цьому батлі історія Tribuna Challenge Night не закінчується. Вже наприкінці вересня я зійдуся в дуелі з Пилипом Швабським. Під моїм новим статусом (поспішайте, поки не з‘явилося ще 5 нових статусів) я оголосив набір трьох суддів на нашу дуель. Кожен із суддів має додати до своєї заявки тему, яку пропонує для нашого батлу. Ми з Пилипом по черзі відкинемо по одній темі, на яку не бажаємо писати, і напишемо свої пости на третю.

Але чи ми будемо єдиними, хто зважиться на блогерський батл напередодні конкурсу? Чи захоче хтось іще позмагатися зі своїм принциповим суперником? А може, дехто зійдеться в дуелі зі своїм найкращим другом?

Міняйло, віддай мені комп‘ютер. Дякую. Тож якщо у вас є бажання і самим взяти участь у такому батлі; якщо є користувач, з яким ви особливо хочете з‘ясувати, хто з вас сильніший блогер; якщо вам просто нема чого робити, а пости за просто так писати не хочеться… То цей пост для вас! Викликайте користувачів на дуелі в коментарі, пишіть, коли ви бажаєте провести батл, та не забувайте моніторити, чи викликали на батл вас!

TCN поки молода ліга без чітко визначених правил та без турнірних інтриг. Але я вірю, що в майбутньому адміністрація Трибуни візьме цю блогерську лігу під своє крило, вона отримає свій офіційний формат, призовий фонд, і кожен переможець найтоповіших батлів отримає свої плюашки.

Другие посты блога

TCN news. upcoming soon..
8 апреля, 00:30
2
TCN Awards 2022
31 декабря 2022, 15:50
2
TCN review
6 января 2022, 19:34
18
TCN Awards 2021
1 января 2022, 13:54
13
Все посты