Tribuna/Футбол/Блоги/Та ти шо !?/Шаблій тусить з Ярмоленком в Англії та відмовляється пояснити, як він виїхав з України

Шаблій тусить з Ярмоленком в Англії та відмовляється пояснити, як він виїхав з України

Блог — Та ти шо !?
25 мая 2022, 11:01
33
Шаблій тусить з Ярмоленком в Англії та відмовляється пояснити, як він виїхав з України

Також схоже, що Вадим продовжує бізнес з росіянами.

Шаблій перебуває в Англії. В березні він знаходився в Україні та потрапив під обстріли на Сумщині

Агент Вадим Шаблій, який співпрацює з більшістю українських футболістів, після тривалої паузи повернувся до звички постити свої фото під час подорожей Європою. Це дало зрозуміти, що як мінімум з 6 травня він перебуває не в Україні. Тоді Вадим запостив фото з хавбеком «Челсі» Матео Ковачичем з Англії:

Далі Шаблій постив фото з того ж Лондону з двох останніх матчів Андрія Ярмоленка, якими українець прощався з «Вест Гемом»:

16 травня

24 травня

19 березня в одному з випусків «ТаТоТаке» ведучий Михайло Співаковський стверджував, що Шаблій на початку повномасштабного нападу Росії разом з родиною перебував 9 днів у підвалі під обстрілами біля Лебедина на Сумщині. 

Шаблій відмовляється пояснити, як він виїхав з України: банить за питання в фейсбуці, на дзвінки та запити в месенджерах не відповідає

Головний редактор Tribuna.com Олег Щербаков розповів, як намагався тричі поставити питання Шаблію про виїзд з України, після чого був забанений агентом у фейсбуці:

«Агент Вадим Шаблій – це стидоба. Тричі у фейсбуці я ставив йому запитання: Як він зумів виїхати з України в умовах воєнного стану. Він кожного разу видаляв ці запитання, а тепер ще й заблокував мене. І жодного разу не відповів по суті».

Також з Шаблієм намагався зв’язатися один з репортерів Tribuna.com, щоб отримати пояснення щодо ситуації. Коли журналіст представився та назвав видання, зв’язок обірвався. Ми не знаємо, навмисно це сталось чи ні, але далі Вадим не відповідав на виклики.

На особисте повідомлення з питаннями, серед яких було й про виїзд з України після 24 лютого, Шаблій написав, що відповість пізніше, бо зайнятий. Але так і не зробив цього.

Панков припустив, що Шаблій міг виїхати з України за інвалідністю та звинуватив колегу в любові до «руського миру»

Олександр Панков припустив, що Шаблій виїхав з України під час воєнного стану за інвалідністю, але головна претензія одного агента до іншого – любов до «руського миру» та співпраця з росіянами:

«Вечірня історія від Панкова про колаборантів в українському футболі. Місяць тому Вадим Шаблій заявив, що він і його компанія ProStar припиняють співпрацю з росією та російськими партнерами. І ось учора Вадимчик оголошує підписання контракту молодого футболіста «Зорі» Артема Лєгостаєва у «24-ту лігу Фінляндії», клуб під назвою «Кемі Кінгс».

У колаборації з ким? Звісно ж із орчою компанією DRAFTMEPRO з москви. Вони люб’язно обмінюються в Інстаграмі інформацією про підписання футболіста, репостять і перерепостять один одного. А тепер питання: коли Шаблій припинить пи####и? Коли його футболісти зрозуміють, що Вадим за рускій мір і не припинить співпрацювати із РФ? Як цей хлопець у період воєнного стану 3 тижні тому перетнув кордон? Може, Шаблій перетнув по інвалідності (меніск).

Я сподіваюся, що за пів року Артем не отримає російський паспорт і не поїде грати в «оркостан», – написав Панков у своєму інстаграмі.

Зараз на сторінках Шаблія та ProStar немає заяв про трансфер Лєгостаєва, але залишився пост від російської агенції DRAFTMEPRO, яка говорить про співпрацю з компанією ProStar Шаблія:

«DraftMe совместно с Тарасом Стретовичем из агентства ProStar помогли игроку перебраться в Финляндию и уже вторую игру подряд Артем забивает и раздает голевые на радость финским фанатам. Впереди у него большое будущее при должном старании, а карьерную лестницу построить поможем вместе с Тарасом.

Для понимания контекста – мы не смотрим в паспорт. Украинский ты футболист, русский, киргизский или любой другой — не важно. Важно, что твое мировосприятие адекватно, цели реалистичны, взаимодействие с людьми уважительно, честно и профессионально», – пише агенція.

Хоча Вадим заявив про відмову від роботи на російському ринку ще 19 березня у відповідь на критику від журналіста Андрія Сеньківа:

«Після всього, що сталося, робота нашої компанії на російському ринку неможлива. Наразі йде війна, не час думати про бізнес. Сім’ї наших співробітників, футболістів та їхніх знайомих також серйозно постраждали від дій РФ на території України», – сказав Шаблій.

Номінально перехід українця Лєгостаєва з України в Фінляндію не стосується російського ринку, але він проведений у співпраці з російською компанією.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты