Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/Історичний матч «Перемоги» зможуть відвідати глядачі!

Історичний матч «Перемоги» зможуть відвідати глядачі!

Матч відбудеться із вболівальниками на трибунах

Автор — Levko Nagornyi
27 августа 2020, 23:19
3
Історичний матч «Перемоги» зможуть відвідати глядачі!

Шановні дніпровські вболівальники!Із радістю повідомляємо вам, що поєдинок першого попереднього раунду Кубка України Перемога (Дніпро) – Кремінь (Кременчук), що відбудеться у суботу, 29 серпня і розпочнеться о 15 годині, зможуть відвідати глядачі! Щоправда, залучення уболівальників на трибуни буде частковим – гру зуміють відвідати тільки до 25 відсотків вболівальників, від наявних місць на стадіоні «Олімпійські резерви».

Прохід на трибуни буде відбуватися із дотриманням всіх карантинних обмежень та протиепідемічних заходів, що були встановлені Постановою Державного санітарного лікаря України від 21 серпня 2020 року (№49).На вході до стадіону вболівальникам мірятимуть температуру тіла (вона повинна становити не вище 37,2 градуси), усі глядачі повинні мати на обличчі медичні маски, а відстань між ними на трибунах повинна бути не менше ніж 1,5 метри.

Але головне, що вболівальники вже повертаються на трибуни, хоча і у обмеженій кількості.Керівництво ФК «Перемога» висловлює велику подяку міністру охорони здоров’я Максиму Степанову, головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку і президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку за можливість відвідати вболівальникам футбольних матчів!

Віримо, що це тільки початок і у недалекому майбутньому глядачі зможуть повернутися на стадіони країни без будь-яких обмежень!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты