Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/ФК «Перемога» підписав перші дев’ять професійних контрактів!

ФК «Перемога» підписав перші дев’ять професійних контрактів!

Перші новачки дебютанта Другої ліги

Автор — Levko Nagornyi
25 августа 2020, 08:27
7
ФК «Перемога» підписав перші дев’ять професійних контрактів!

Керівництво футбольного клубу «Перемога» (Дніпро) підписало перші контракти у ранзі професійного клубу з дев’ятьма футболістами, які будуть захищати честь нашої команди у Другій лізі ПФЛ!

Отже, гравцями команди стали:

Ігор Варцаба – відомий 29-річний голкіпер, який виступав за ФК «Дніпро», СК «Дніпро-1», запорізький «Металург».

Микола Дібрівний – добре знайомий нам 24-річний форвард, який був кращим бомбардиром «Перемоги» в аматорському чемпіонаті України сезону 2018\19, а у минулому сезоні грав за запорізький «Мотор».

Богдан Рудавский – 19-річний центральний захисник, який виступав за «Перемогу» у минулому сезоні.

Дмитро Іванов – 21-річний опорний півзахисник, який раніше виступав у чемпіонаті Кіровоградської області, а літом вже грав за «Перемогу» в аматорському чемпіонаті країни.

Владислав Цуркан – 19-річний захисник, виступав за «Чорноморець» U-21 і U-19, а минулого сезону за «Чономорець-2» у Другій лізі.

Станіслав Іваник – 20-ічний атакуючий півзахисник, вихованець ДВУФК і одеського «Чорноморця», який виступав за молодіжні склади одеського «Чорноморця».

Богдан Кучер – 19-річний форвард, який став кращим снайпером Кубка Кудрицького сезону 2019\20 років у складі «Газовіка» з Кам`янського. У складі «Перемоги» вже кілька місяців.

Олексій Швець – 18-річний гравець лівого флангу, який може зіграти і у захисті, і в середній лінії. У Кубку Кудрицького 2019\20 виступав за «Газовік» з Кам`янського. У складі «Перемоги» вже кілька місяців.

Данило Сидоренко – 21 річний захисник, який виступав за «Зірку» з Кропивницького.и покажемо вам

А ми покажемо вам сюжет о першому тренуванні команди під кермом дніпровських легенд. Нагадаємо, що 8 серпня головним тренером ФК "Перемога" став Олімпійський чемпіон Євген Яровенко, його помічником чемпіон СРСР Сергій Башкіров, а спортивним директором клубу, кащий футболіст України 1983 року, чемпіон СРСР, тренер, який двічі приводив "Кривбас" до бронзових нагород чемпіонату України - Олег Таран.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты