Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/Юрій Береза: Після карантину гравці і персонал СК «Дніпро-1» прибируть сміття за мерзотниками

Юрій Береза: Після карантину гравці і персонал СК «Дніпро-1» прибируть сміття за мерзотниками

Пост гніву від почесного президента СК «Дніпро-1»

Автор — Levko Nagornyi
3 апреля 2020, 09:21
1
Юрій Береза: Після карантину гравці і персонал СК «Дніпро-1» прибируть сміття за мерзотниками

Почесний президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза виклав учора на своїй сторинці у фейсбук пост, в якому був обурений сміттям у лісочку в Придніпровську біля НТБ "Дніпро".

Не про карантин.

Про наболіле...

В УСЬОМУ!!! Винна ВЛАДА. Та що була, та що є, та що буде.

От, наприклад, сосновий гай у Придніпровську. Тут особисто розводив і кидав багаття Кравчук. Після застілля з друзями залишав пляшки Кучма. Ющенко спеціально розкидував сміттєві ракети під кожним деревом. Янукович так боявся, коли втікав у 2014 році, що під кожним кущем валяється туалетний папір та використані не найкращим чином серветки. Порошенко прямо з виробництва цукерок привозив фантики від цукерок, обгортки та фольгу. Підозрюю що Зеленський ходить, і спецом по парку бите скло розкладає, так щоб порізалась або дитина або тварина.

Про Березу, тобто про мене, згадувати не будемо взагалі. Є теорія від місцевих пенсіонерів, що розпочав це все робити саме я. А тих хто не хотів смітити-змусив!

ШАНОВНІ читачі. Будь ласка, не будьте байдужі. А тим більше ніколи не будьте свиньми. Після сьогоднішнього візиту у придніпровський "лісок" опускаються руки.

Мої друзі знають, наскільки мене пригнічує коли псують та засмічують природу.

Особисто мені терпець увірвався. Одразу ж після відміни карантинних заходів, гравці та персонал СК "Дніпро-1" прибируть за мерзотниками, які кидали сміття сосновий гай. А я вигадаю дуже підлий та витончений спосіб до покарання свиней, які перетворюють зелений острівець на смітник.

Фото не для нервів захисників природи:

 

 

 

 

 

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты