Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/ФК «Перемога» продовжує рух допомоги дніпровським ветеранам

ФК «Перемога» продовжує рух допомоги дніпровським ветеранам

Аматорський дніпровський клуб допомогає ветеранам футболу

Автор — Levko Nagornyi
28 марта 2020, 12:34
1
ФК «Перемога» продовжує рух допомоги дніпровським ветеранам

Футбольний клуб «Перемога» продовжила, започаткований Асоціацією футболу Дніпропетровської області, рух допомоги ветеранам дніпровського футболу, які зараз, у часи всесвітньої пандемії, потребують особливого піклування. Сьогодні представники нашого клубу придбали і доставили необхідні продуктові набори для трьох наших відомих ветеранів футболу: 82-річного В’ячеслава Олексійовича Чебанова, який 34 роки працював масажистом у футбольному клубі «Дніпро», 72-річного Володимира Кузьмича Федоренка (виступав за «Дніпро» з 1970 по 1975 рік), а також 68-річного Анатолія Пантелійовича Усенка - автора переможного післяматчевого пенальті у фіналі аматорського Кубка УРСР 1975 року в складі дніпропетровського «Вихору».    

Пропонуємо усім футбольним колективам Дніпропетровщини долучитися до цієї доброї справи у ці складні часи для громадян України, а у першу чергу для літніх людей! Допомагайте людям, які в зоні особливого ризику, і самі намагайтеся залишатися вдома, залишаючи домівки тільки для особливих потреб.

 А ФК «Перемога» і надалі продовжить піклування про наших славетних ветеранів, які свого часу здобували славу дніпровському футболу!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты