none
Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/Мэр Каменского пообещал жителям возродить профессиональный футбольный клуб

Мэр Каменского пообещал жителям возродить профессиональный футбольный клуб

В Каменском (бывшем Днепродзержинске) собираются создать новый футбольный клуб

Автор — Levko Nagornyi
13 марта 2020, 17:01
2
Мэр Каменского пообещал жителям возродить профессиональный футбольный клуб

У Кам'янському створять міську футбольну команду. З таким проханням до мера Кам'янського Андрія Білоусова не раз зверталися жителі міста.

11 березня міський голова зустрівся з ветеранами футболу, інвесторами і керівниками профільних управлінь міської ради, щоб обговорити всі питання, пов'язані з формуванням і розвитком нового футбольного колективу.

«Наше місто завжди славилось своїми видатними спортсменами. Волейбольні, баскетбольні, черлідінг і багато інших команд Кам'янського лунають зараз на всю Україну. Ми чудово розуміємо, що ніколи бюджетних грошей і коштів підприємств не вистачало на те, щоб виводити спортсменів на більш високий професійний рівень. Кам’янському не вистачає своєї місцевої команди, яка буде професійно грати і об'єднувати навколо себе всю футбольну громадськість міста. Місію розвитку та фінансового забезпечення команди запропонував взяти на себе бізнесмен Олександр Іванов», - сказав Андрій Білоусов.

Президент ГО «Фонд розвитку Кам’янського» Олександр Іванов зазначив, що попередньо вивчив ситуацію і готовий підтримати ініціативу.

«Спочатку це буде аматорська футбольна команда, але у нас вже є план спортивних заходів на рік, де команда зможе брати участь, щоб вийти на професійний рівень. Ми готові офіційно зареєструвати команду і затвердити тренерів. Також на базі СК «Прометей» вже проводяться перші відкриті тренування», - сказав Олександр Іванов.

До складу команди увійдуть кращі молоді футболісти нашого міста.

Як зазначив Андрій Білоусов, місто планує побудувати ще два сучасні стадіони за зразком спорткомплексу «Надія», що на лівому березі, а також взяти в оренду і потім в комунальну власність стадіон СК «Дніпровець». Одне з цих полів буде закріплено за новою футбольною командою Кам’янського.

Ветерани футболу подякували владі за таку ініціативу і взяли на себе зобов'язання усіма силами підтримувати новий колектив, передавати гравцям накопичений досвід і ділитися знаннями.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты