Tribuna/Футбол/Блоги/Тайны Днепровского футбола/На стадіоні у Новомосковську завершують зводити східні трибуни та готувати основу під футбольне поле

На стадіоні у Новомосковську завершують зводити східні трибуни та готувати основу під футбольне поле

adm.dp.gov.ua повідомляє, як триває реконструкція стадіону «Металург» у Новомосковську,

Автор — Levko Nagornyi
13 марта 2020, 09:41
1
На стадіоні у Новомосковську завершують зводити східні трибуни та готувати основу під футбольне поле

adm.dp.gov.ua (офіційний сайт Дніпропетровської обласної державної адміністрації) повідомляє, як триває реконструкція стадіону "Металург" у Новомосковську, де свого часу проводили матчі молодіжні склади "Дніпра-1", ігри Другої ліги "ВПК-Агро", а у майбутньому магдалинівський клуб планує там грати матчі Першого дивізіону.

У Новомосковську реконструюють стадіон «Металург». Вже завершують зводити східні трибуни та готувати основу під футбольне поле. Роботи фінішують цьогоріч. Оновлення спортоб’єкту – частина програми Президента України «Велике будівництво», повідомили в департаменті капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації. 

«З 1 березня на Дніпропетровщині, як і усюди в Україні, стартувала програма Президента «Велике будівництво». Зокрема, ми оновимо спортоб’єкти у Дніпрі, Перещепиному, Кривому Розі та Новомосковську», – розповіли в департаменті. 

На стадіоні у Новомосковську вже виконали демонтажні та земельні роботи. Завершують будівництво східних трибун, вже взялися за західні. Готують основу під професійне футбольне поле.

«На футбольному полі буде сучасне покриття. Облаштують бігові доріжки та ями для стрибків у довжину,  майданчик для воркауту. Загалом стадіон буде розрахований на понад 1,5 тис людей», – додали в департаменті. 

Стадіон «Металург» – єдиний у Новомосковську, де проводили матчі професійні футбольні команди. За півстоліття його тричі ремонтували. Але жодного разу – капітально, тож спортоб’єкт не відповідав жодним сучасним вимогам.

Так стадіон повинен виглядати у майбутньому (по планам вже за рік)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты