Tribuna/Экстремальные виды/Блоги/Сила спорту/Спадкоємці Пушкаря: армреслер Петренко про Топ-8, підготовку, прихід у спорт, Пасєку

Спадкоємці Пушкаря: армреслер Петренко про Топ-8, підготовку, прихід у спорт, Пасєку

Олег Петренко, армреслер, чемпіон світу серед професіоналів на обидві руки у категорії до 95 кг, учасник турніру Топ-8, вихованець легендарного Андрія Пушкаря.

Блог — Сила спорту
Автор — Boyqo
14 марта 2020, 16:29
1
Спадкоємці Пушкаря: армреслер Петренко про Топ-8, підготовку, прихід у спорт, Пасєку

Олег Петренко, армреслер, чемпіон світу серед професіоналів на обидві руки у категорії до 95 кг, учасник турніру Топ-8. Вихованець легендарного Андрія Пушкаря; зараз йому допомагає готуватись до змагань Олег Кривий; тренується і працює в СК "Колізей". В інтерв'ю каналу "Сила спорту" Олег розповів про прихід в армспорт, знайомство з Пушкарем, коли остаточно вирішив займатись армспортом, чи хотів покинути спорт, роль Пушкаря в його житті, найважливішу перемогу в житті, боротьбу за Топ-8, підготовку до боротьби в Топ-8, зганяння ваги, перемогу в "абсолютці", харчування, конкуренцію в категорії 105+, роботу над медійністю, заробітки, особливість техніки, важливість жеребкування в Топ-8, хто головний конкурент, як розвивати силу хвату, роль тренера та Олега Кривого.

Другие посты блога

Все посты