Tribuna/Футбол/Блоги/Stargorod sport/Дикань. Емері - тренерішка, Дзюба - ігрочішка. Про Спартак, Чечню, Далекий Схід та за кого вболівати: Україну чи Росію

Дикань. Емері - тренерішка, Дзюба - ігрочішка. Про Спартак, Чечню, Далекий Схід та за кого вболівати: Україну чи Росію

М’яч з автографом Диканя отримає той, хто першим у коментарях напише назву улюбленого мультфільму Андрія! Андрій Дикань - ексголкіпер збірної України. Який цілком міг стати основним у національній команді на Євро 2012. Проте не поїхав на турнір через прикру травму. Йому тоді було майже 35 років. Розпочинав професійну кар’єру у Другій українській лізі за команду з маленького донбаського містечка. Далі опинився на Далекому Сході, грав на Кубані, у Криму, Чечні, та вже після 30-річчя опинився в збірній України та «Спарта»к. А зараз Дикань працює тренером воротарів у «Металі»

Блог — Stargorod sport
Автор — Stargorod Sport
17 октября 2020, 17:47
5
Дикань. Емері - тренерішка, Дзюба - ігрочішка. Про Спартак, Чечню, Далекий Схід та за кого вболівати: Україну чи Росію

М'яч з автографом Диканя отримає той, хто першим у коментарях напише назву улюбленого мультфільму Андрія!

Андрій Дикаь - ексголкіпер збірної України. Який цілком міг стати основним у національній команді на Євро 2012. Проте не поїхав на турнір через прикру травму. Йому тоді було майже 35 років. Розпочинав професійну кар'єру у Другій українській лізі за команду з маленького донбаського  містечка. Далі опинився на Далекому Сході, грав на Кубані, у Криму, Чечні, та вже після 30-річчя опинився в збірній України та "Спарта"к. А зараз Дикань працює тренером воротарів у "Металі"

Другие посты блога

Все посты