Tribuna/Футбол/Блоги/Stargorod sport/Як святкували голи Кандауров, Горяїнов, Шевченко і як це роблять юні футболісти? Кубок Бенфіки 2020

Як святкували голи Кандауров, Горяїнов, Шевченко і як це роблять юні футболісти? Кубок Бенфіки 2020

У Харкові відбувся Кубок «Бенфіки» 2020. За трофей змагалися футболісти харківської школи португальського клубу 2008 року народження, їх однолітки з «Металу» , «Кременя», «Дніпра», куп’янської «Мрії», і харківських «Арени», «Майстра м’яча» та «Динамо». Ведучий Старгород Спорт, Павло Посохов між матчами дізнавався, як святкували голи відомі тренери юнхи гравців: Сергій Кандауров, Олег Шевченко. Як би святкував гол у фіналі Ліги Чемпіонів Олександр Горяїнов. Ну і які заготовки для святкування голів мають юні футболісти!

Блог — Stargorod sport
Автор — Stargorod Sport
3 октября 2020, 20:18
Як святкували голи Кандауров, Горяїнов, Шевченко і як це роблять юні футболісти? Кубок Бенфіки 2020

У Харкові відбувся Кубок "Бенфіки" 2020. За трофей змагалися футболісти харківської школи португальського клубу 2008 року народження, їх однолітки з "Металу" , "Кременя", "Дніпра", куп'янської "Мрії", і харківських "Арени", "Майстра м'яча" та "Динамо". Ведучий Старгород Спорт, Павло Посохов між матчами дізнавався, як святкували голи відомі тренери юнхи гравців: Сергій Кандауров, Олег Шевченко. Як би святкував гол у фіналі Ліги Чемпіонів Олександр Горяїнов. Ну і які заготовки для святкування голів мають юні футболісти!

Другие посты блога

Все посты