Tribuna/Биатлон/Блоги/Stargorod sport/Артем Прима. Про свій максимум, чи вистачить Санітри на жінок. Про війну та як він допомагає бабусям

Артем Прима. Про свій максимум, чи вистачить Санітри на жінок. Про війну та як він допомагає бабусям

Один з лідерів збірної України з біатлону, Артем Прима в інтерв’ю для Stargorod sport розповідає про те, як став біатлоністом. Розмірковує хто кращий спортсмен: він чи його брат - Роман Прима. Також Артем ділиться враженнями про нового головного тренера для української жіночої збірної з біатлону. Юрай Санітра: чи впорається він одразу з двома командами? Чи буде регрес у чоловічої збірної? Про футбол, рік життя України за нового президента, з ким воюємо на Донбасі, мрії та цілі у кар’єрі... Та ще на багато інших цікавих тем розмовляли ведучий Старгород Спорт Павло Посохов та Артем Прима!

Блог — Stargorod sport
Автор — Pavlo Posokhov
11 мая 2020, 13:11
Артем Прима. Про свій максимум, чи вистачить Санітри на жінок. Про війну та як він допомагає бабусям

Один з лідерів збірної України з біатлону, Артем Прима в інтерв'ю для Stargorod sport розповідає про те, як став біатлоністом. Розмірковує хто кращий спортсмен: він чи його брат - Роман Прима. Також Артем ділиться враженнями про нового головного тренера для української жіночої збірної з біатлону. Юрай Санітра: чи впорається він одразу з двома командами? Чи буде регрес у чоловічої збірної? Про футбол, рік життя України за нового президента,  з ким воюємо на Донбасі, мрії та цілі у кар'єрі... Та ще на багато інших цікавих тем розмовляли ведучий Старгород Спорт Павло Посохов та Артем Прима!

Другие посты блога

Все посты