Tribuna/Футбол/Блоги/Stargorod sport/Стадіон, так стадіон. Рік після виборів: що казали про політику, президентів гості Старгород спорт

Стадіон, так стадіон. Рік після виборів: що казали про політику, президентів гості Старгород спорт

Стадіон так стадіон! Рік тому вся країна жила разом із цією фразою у передчутті другого туру президентських виборів! Зараз же – це не досяжна мрія – за яку ще й можна добрячий штраф отримати. Маркевич, Буряк, Горяїнов, Богданов, Березовчук, Шищенко, Валяєв, Кандауров, Яценко - це зіркові гості наших інтерв’ю. Чи поза політикою спорт? За кого вони голосували, що казали про вибори, Зеленського, Порошенка та інших - дивіться у цій добірці!

Блог — Stargorod sport
Автор — Pavlo Posokhov
13 апреля 2020, 14:14
2
Стадіон, так стадіон. Рік після виборів: що казали про політику, президентів гості Старгород спорт

Стадіон так стадіон! Рік тому вся країна жила разом із цією фразою у передчутті другого туру президентських виборів! Зараз же – це не досяжна мрія – за яку ще й можна добрячий штраф отримати. Маркевич, Буряк, Горяїнов, Богданов, Березовчук, Шищенко, Валяєв, Кандауров, Яценко - це зіркові гості наших інтерв'ю. Чи поза політикою спорт? За кого вони голосували, що казали про вибори, Зеленського, Порошенка та інших - дивіться у цій добірці! 

Другие посты блога

Все посты