Tribuna/Биатлон/Блоги/Stargorod sport/Найкрасивіші біатлоністи. Голосування. Презентує Яна Бондар. Обирають Юлія Журавок та Дар'я Блашко

Найкрасивіші біатлоністи. Голосування. Презентує Яна Бондар. Обирають Юлія Журавок та Дар'я Блашко

Слідом за конкурсом краси серед біатлоністок, представляємо голосування за найкрасивішого біатлоніста. Презентує претендентів на перемогу українська біатлоністка Яна Бондар. Голосують на відео її колеги Юлія Журавок та Дар’я Блашко. Пишіть в коментарях свій вибір і ви. Розставляєте трьох фаворитів на перше, друге та третє місця. За перше місце спортсмен отримує три бали, за друге - два, за третє - один бал. Місяць на голосування і потім підсумки конкурсу!

Блог — Stargorod sport
Автор — Pavlo Posokhov
7 апреля 2020, 18:52
Найкрасивіші біатлоністи. Голосування. Презентує Яна Бондар. Обирають Юлія Журавок та Дар'я Блашко

Слідом за конкурсом краси серед біатлоністок, представляємо голосування за найкрасивішого біатлоніста. Презентує претендентів на перемогу українська біатлоністка Яна Бондар. Голосують на відео її колеги Юлія Журавок та Дар'я Блашко. Пишіть в коментарях свій вибір і ви. Розставляєте трьох фаворитів на перше, друге та третє місця. За перше місце спортсмен отримує три бали, за друге - два, за третє - один бал. Місяць на голосування і потім підсумки конкурсу!

Другие посты блога

Все посты