Tribuna/Теннис/Блоги/Stargorod sport/Ексменеджер Світоліної Кевлич про Еліну-інтраверта, Ястремську-холерика, хто з українок візьме GS

Ексменеджер Світоліної Кевлич про Еліну-інтраверта, Ястремську-холерика, хто з українок візьме GS

Ексменеджер Світоліної та жіночої збірної України, тенісний суддя розповідає, що потрібно Світоліній, щоб виграти турнір Grand Slam, що робить з нею Монфіс. Де пік Ястремської у рейтингу WTA. Про Цуренко, Козлову, Завацьку та Калініну. Хто талановитіше з молоді: Костюк, Снігур чи Лопатецька? І хто «мудріший» з тріо Федерер, Надаль та Джокович? Про чоловічий теніс в Україні та лідерів світового тенісу жіночого. А також багато-багато цікавого про теніс і не тільки! Насолоджуйтесь!

Блог — Stargorod sport
Автор — Pavlo Posokhov
31 июля 2019, 17:15
1
Ексменеджер Світоліної Кевлич про Еліну-інтраверта, Ястремську-холерика, хто з українок візьме GS

Ексменеджер Світоліної та жіночої збірної України, тенісний суддя розповідає, що потрібно Світоліній, щоб виграти турнір Grand Slam, що робить з нею Монфіс. Де пік Ястремської у рейтингу WTA. Про Цуренко, Козлову, Завацьку та Калініну.

Хто талановитіше з молоді: Костюк, Снігур чи Лопатецька? І хто «мудріший» з тріо Федерер, Надаль та Джокович? Про чоловічий теніс в Україні та лідерів світового тенісу жіночого. А також багато-багато цікавого про теніс і не тільки!

Насолоджуйтесь!

Другие посты блога

Все посты