Tribuna/Футбол/Блоги/spotbox/Сенсаційна поразка «Динамо» в 1/4 Кубка України

Сенсаційна поразка «Динамо» в 1/4 Кубка України

Діючий володар Кубка України скадає свої повноваження вже на стадії четвертьфіналу.

Блог — spotbox
Автор — vados1595
6 апреля 2016, 21:25
Сенсаційна поразка «Динамо» в 1/4 Кубка України

 Вперше в своїй історії «Олександрія» в півфіналі Кубка України! Це абсолютна сенсація, але після переможного матчу "городян" ніхто не зможе сказати , що цей результат незаслужений. «Олександрія» зібрано, з повною самовіддачею і бажанням на полі. Хлопці з Олександрії зробили те, що від них вимагалося. І, можливо, їм пощастило із забитим голом, адже хто знає, чи забє подібний гол Артем Чорний ще хоч раз, але в цей раз удача посміхнулася тим, хто її заслуговував.

Після суботнього матчу чемпіонату «Динамо» повернулося до Олександрії з повною впевненістю у своїй перевазі. У те, що його команда вже однією ногою в півфіналі, напевно, повірив і Ребров. Мабуть, найбільш красномовним підтвердженням цьому став Андрій Ярмоленко на лавці запасних. Рибка вперше з листопада минулого року опинився у воротах киян, Макаренко, Яковенко, Петрович в старті. І абсолютно справедливо говорити, що у чемпіона України має бути два повноцінні склади, але у хлопців, які вийшли на поле цього вечора, очевидно, не вистачало зіграності та взаєморозуміння. Через брак в передачах Рибалка змушений був фолити вже на 6-й хвилині матчу, і цей необов'язковий фол в результаті відгукнувся «Динамо».

Втім, на початку поєдинку кияни контролювали хід гри,не поспішаючи, вони намагалися атакувати позиційно, хоча вдавалося не кращим чином, досить грамотно оборонявся суперник. Перший небезпечний момент біля воріт «Олександрії» трапився після того, як Сілва зважився на закид у штрафну, де Гармаш пробивав, але голкіпер з ситуацією впорався.

Але в цілому в атаці «Динамо» виглядало нудно. Проявляв активність Яковенко, але будучи постійно під опікою двох суперників, зачепитися за м'яч у нього не виходило. Теодорчик зовсім загубився у натовпі гравців в «жовто-зеленому». Ударна сила «Олександрії» Паламар раз у раз забігав в офсайд. Але гол трапився. Перший кутовий біля воріт «Динамо» приніс «Олександрії» несподіваний успіх. Чорний закрутив м'яч від прапорця, і Рибка начебто контролював його політ, але в підсумку рикошетом від воротаря киян м'яч опинився в сітці. 1: 0 - «Олександрія» виконала свій мінімум, їй залишалося протриматися.

Але вся іронія в тому, що триматися їй допомогло «Динамо». Киянам потрібно було додати в швидкості, почати обігравати суперника один в один, але команда Реброва продовжувала контролювати м'яч, а перший тайм так і закінчила з одним ударом у створ воріт Новака.

Другий тайм «Динамо» начло активніше, але почало з'являтися простір і у «Олександрії». В одному з епізодів Чорний боровся за м'яч поблизу штрафного киян і отримав ліктем від Сергія Рибалки. Друга жовта для півзахисника «біло-блакитних» і «господарі» залишилися в меншості.

Дивно,але саме цей момент вплинув на активність киян,саме вдесятьох, стали створювати небезпеку у воріт суперника. Нарешті «прокинувся» на полі Дерліс Гонсалес, який метрів з 20 пробив у штангу. Буяльський зобов'язаний був зрівнювати рахунок, але влучив у захисника «Олександрії», а потім також перевірив штангу воріт суперника.

Вихід на поле Ярмоленка для «Динамо» практично нічого не змінив. З ним так щільно грали, що у лідера киян нічого не виходило. У кінцівці матчу «городяни» могли і зовсім збільшувати рахунок, додай їм швидкості прийняття рішень і, напевно, майстерності. Сейви Рибки партнерів не надихнув. Нервозність на полі мало не вилилася в бійку, але матч кияни так і не врятували. «Олександрія» - в півфіналі Кубка України. «Динамо» залишається боротися тільки в чемпіонаті.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов