Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивний погляд/Олександр Чижов: «Різник - найсильніший воротар України»

Олександр Чижов: «Різник - найсильніший воротар України»

Ексгравець полтавської «Ворскли» Олександр Чижов поділився враженнями про гру свого колишнього колективу в осінній частині сезону та відзначив прогрес голкіпера «зелено-білих» Дмитра Різника.

5 января 2022, 15:52
Олександр Чижов: «Різник - найсильніший воротар України»

Ексгравець полтавської "Ворскли" Олександр Чижов поділився враженнями про гру свого колишнього колективу в осінній частині сезону та відзначив прогрес голкіпера "зелено-білих" Дмитра Різника.

Своїми думками він поділився в етері програми 5 хвилин спорту.

"Мені здається, що "Ворскла" заслуговує бути вище п'ятої сходинки. Як я розумію, в них завдання посісти третю позицію. На жаль, кінцівка осінньої частини сезону була змазана. Випало багато гравців через низку травм, коронавірус. А так, дуже цікава команда. Всі лінії збалансовані, особливо середня лінія, де грають Давід Пуцлін, Олів'є Тіль, Руслан Степанюк. Ці футболісти дають результат. Ну й відзначив би воротаря Дмитра Різника. 50 відсотків успіху "Ворскли" - це робота Діми. На мою думку, нині він найсильніший голкіпер України. 5 відбитих пенальті, велика кількість сейвів, потрапляння в збірну України, шикарна гра ногами - це все свідчить про те, що Дмитро голкіпер ТОП-рівня. Якщо Різника оминатимуть травми, то на нього чекає світле майбутнє в Європі. Чи варто "Ворсклі його відпускати? Думаю, треба у нього запитати, яким він бачить своє майбутнє. Рано чи пізно він переросте цей чемпіонат і його буде потрібно відпускати", - зазначив Чижов.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов