Tribuna/Гимнастика/Блоги/Від футболу до гімнастики/Королева Вікторія (Мазур)

Королева Вікторія (Мазур)

Коли медалі не мають значення

Автор — callmesasha
5 сентября 2017, 19:03
9
Королева Вікторія (Мазур)

На вихідних в італійському Пезаро завершився черговий Чемпіонат Світу з художньої гімнастики. Хоч наша збірна приїхала додому без медалей, але якими би не були оцінки - глядача не обдуриш, і не знаю чиї, але виступи наших гімнасток їм точно запам`яталися.Дівчата дякуємо за вашу щоденну працю, за виступи та ту неймовірну віддачу, яку ви демонстрували на килимі.

Хотілося би сказати окреме "спасибі" спортсменці, якій, було, мабуть найважче. Вікторія Мазур - приклад жіночності і грації, дивлячись на неї, розумієш: саме такою Бог задумав гімнастку-"художницю".

В 2017 р. вона стала першим номером збірної України. Тиск, постійні порівняння з попередницями і звинувачення у нестабільності. Але на цьому чемпіонаті вона показала, що може пройти свої програми чисто, при цьому демонструючи маленьку виставу на килимі (що було характерним для неї завжди). Виступами Вікторії насолоджувались усі. Вона змогла побороти труднощі та власні страхи. Ми пишаємось нею!

Не знаю, чи продовжить Вікуся кар`єру, але дякуємо їй за красу і емоції, які вона дарувала нам протягом років. Успіхів в усіх починаннях!