Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивно-музичний майданчик/Чемпіонат Київської області 2019. 16-й тур. Меліоратор (Буча) - Любомир (Ставище). Субота. 31.08.2019

Чемпіонат Київської області 2019. 16-й тур. Меліоратор (Буча) - Любомир (Ставище). Субота. 31.08.2019

До цього дня в Гостомелі ФК Меліоратор ще не перемагав. Любомир приїхав в гості в ранзі аутсайдера турнірного становища, але всі знають, яка організована та бойовита молодь в команді Артема Іллічова.

Автор — Wallah
3 сентября 2019, 15:55
2
Чемпіонат Київської області 2019. 16-й тур. Меліоратор (Буча) - Любомир (Ставище). Субота. 31.08.2019

До цього дня в Гостомелі ФК Меліоратор ще не перемагав. Любомир приїхав в гості в ранзі аутсайдера турнірного становища, але всі знають, яка організована та бойовита молодь в команді Артема Іллічова.

Початок був за ставищенцями. Вже в першій атаці бучанців врятував Дмитро Самсоненко, який замінив на останньому рубежі травмованого капітана Юрія Яковчука. А за 30 секунд вже врятувала поперечина від пропущеного голу.

В перші 15 хвилин Меліоратор повністю програв підбір, не вистачало здорової агресії, але у нас прокинувся Джикія! Кахабер до минулого туру не забивав 8 місяців, але після того, як розмочив свою невдалу серію в попередньому поєдинку з Денгоффом, вирішив не чекати на наступний гол півроку. В першому таймі Каха оформив хет-трик!

Спочатку, після блискавичного проходу Романа Гарасюти лівим флангом і прострілом в район 11-ти метрової позначки, Каха вдало зіграв в дотик і розстріляв голкіпера Любомира Ярослава Ставицького. Потім за рахунок своїх індивідуальних дій забив другий гол. Особливо красивим вийшов третій м'яч Джикії, який черпачком закинув м'яч за комірець молодому кіперу гостей. 3:0 після першого тайму.

Здавалося, що інтрига вмерла, але останні 15 хвилин стали для вболівальників справжнім триллером. На 75-й хвилині після подачі кутового Дмитро Самсоненко не зовсім впевнено зіграв на виході чим скористалися гості, Маріс Чибунду скинув голою м'яч і досвідчений Сергій Третяк переправив його у ворота.

Через 3 хвилини головний арбітр матчу Денис Шурман вилучає Влада Парубця за грубу гру проти опонента, залишаючи бучанців в меншості і на 82-й хвилині знову Третяк, вийшовши сам на сам з воротарем оформлює дубль.

Молоді ставищенці повністю володіли ініціативою останні 20 хвилин і, особливо в останні миті поєдинку, хоча Олег Скуратівський міг зняти всі питання про переможця, коли технічно щічкою надіслав м'яча в дальній кут воріт, але гостей врятувала стійка.

Отже 3:2 перемога Меліоратора, вболівальники хоч і скаржилися на відсутність валідола в місцевому фуд-корті, але отримали весь спектр емоцій і, гадаємо, залишилися задоволені грою.

Матчі ФК Меліоратор (Буча) – це завжди свято та гарний відпочинок для всієї родини!

Чекаємо Вас на трибунах! Підтримаємо народну команду разом!

Якщо вам подобається те, що ми робимо — підтримай команду фінансово. Кожна гривня важлива для існування та спортивних досягнень:

Monobank: 5375 4114 0087 4579

ФК Меліоратор (Буча) у соцмережах:

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты