Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивно-музичний майданчик/Остання субота літа подарувала в затишному місті Буча справжнє свято аматорського футболу

Остання субота літа подарувала в затишному місті Буча справжнє свято аматорського футболу

Друге коло чемпіонату Київщини-2018 місцева команда Меліоратор почала грою проти футбольного клубу ДГ Шевченківське з Денихівки, одного з найбільших сіл Тетіївського району Київської області.

Автор — Wallah
27 августа 2018, 16:59
Остання субота літа подарувала в затишному місті Буча справжнє свято аматорського футболу

Остання субота літа подарувала в затишному місті Буча на стадіоні Ювілейний справжнє свято аматорського футболу. Друге коло чемпіонату Київщини-2018 місцева команда Меліоратор почала грою проти футбольного клубу ДГ Шевченківське з Денихівки, одного з найбільших сіл Тетіївського району Київської області.

Гості, не дивлячись на те, що подолали 160 кілометрів, були сповнені сил та жаги дати справжній бій і здобути перемогу. Тим більше їх лави підсилили футболісти з багатим досвідом виступів на професійному рівні: Володимир Самборський, Олександр Максимов, Андрій Башлай та Денис Ситник. Забігаючи наперед скажу, що Денис, який пограв в ісландських, румунських та мальтійських чемпіонатах, заб’є 2 приголомшливих гола в цьому матчі.

Але, насправді, підсилення денихівців - це дитяча забавка у порівнянні з тим, яку трансферну кампанію провів ФК Меліоратор під час перерви чемпіонату. Справжньою бомбою вибухнуло підписання легендарного у всіх аспектах життя Олександра Алієва, який одразу ж в першому своєму офіційному матчі забив свій улюблений філігранний гол пострілом зі штрафного та віддав три гольових передачі впродовж гри. Його постійні переміщення, зміна позицій, гострі розрізні передачі на партнерів та постійні загострення суттєво виділяли його на футбольному полі цього вечора.

Воротарську позицію бучанців зайняв вихованець Динамо Київ та 4-х кратний чемпіон області Юрій Яковчук, і сьогодні він теж продемонстрував глядачам на стадіоні свою майстерність, гідно парирувавши декілька небезпечних гольових ударів суперника. Також колектив поповнився прудконогим нападником Кахою Джикія – його майстерний доказ – дубль на табло стадіону Ювілейний. Серед новачків команди можна також відзначити захисників Степана Рижука та Дмитра Момотенка і півзахисника Андрія Мар’євича.

Жирну крапку у видовищному матчі в другому таймі поставив Дмитро Дубас. Його влучний постріл у самісіньку дев’ятку з-за меж карного майданчику змусив капітулювати голкіпера гостей та ахнути глядачам, які спостерігали за перебігом гри на трибунах. Думаю, що цей гол став справжньою нагородою для нього за всі старання в організації та побудові боєздатного аматорського футбольного клубу та атмосфери навколо нього, яка збирає друзів та знайомих на матчах цієї команди.

Наостанок хочу виділити прекрасну роботу у звуковому супроводженні гри, яку створював Олександр Дмитроченко, не гірше ніж Майкл Баффер на боксерських поєдинках, а також спеціально запрошеного гостя – прес-аташе Андрія Шевченка в збірній Україні – Миколи Василькова, який провів чудові конкурси і нагородив спеціальними призами переможців, а саме: фотокартками з підписом Андрія Шевченка, календарем збірної України та головним призом – футболкою Меліоратора з підписом Олександра Алієва.

Підсумок гри: МЕЛІОРАТОР (Буча) — ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — 5:3 (Алієв, 8, Джикія, 30, 45, Басалкевич, 36, Дубас, 59 — Д.Ситник, 10, 75, Димнич, 39). Вилучення: Солов’ян, тренер (ДГ Шевченківське, 21).

Другие посты блога

Все посты