Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольні персони нашого часу/8 моментів, за які ми маємо любити Артема Мілевського

8 моментів, за які ми маємо любити Артема Мілевського

Артем неоднозначна фігура для України і київського Динамо. Ніби свій, але його вчинки молодості відштовхують прихильників, а куріння в Мазератті, «привіт Паличу» і халат на представленні Блохіна роблять Мілевського об’єктом насмішок і критики. Але як би там не було, він вніс вагомий вклад в український футбол, ось підбірка найкращих моментів його футбольної кар’єри.

26 марта 2015, 15:44
3

8. Післяматчева серія пенальті з швейцарцями один з поворотних моментів в нашому футболі. Але пенальті від Мілі, це вишенька на торті)Не один вбольвальник потім побіг за валідолом.

7.Холоднокровність проявлялась не лише в пробитті пенальті. Не кожний форвард здатний забити такий м'яч.

6.Те що він зробив в цьому епізоді - показник того, що робить Артем на полі. Не маючи суперудару та високої швидкості Мілевський пошив у дурні половину команди.

5.Бенефісом ж його виступів за Динамо стала двоматчева дуель з заклятим ворогом - Спартаком.

І те, як там діяв Мілевський заставило закрити роти найбільшим його критикам.

4. Гол Валенсії хоч і не вийшов гарним, але був архіважливим для киян. І хто зна, чи дійшли б вони до півфіналу, як би не бомбардирське чуття Артема

3.Його гол Шахтарю та жести після нього викликали бурхливу реакцію ЗМІ. Вболівальники киян вітали такі дії, в той час як Ахметов зненавидів Динамо ще більше.

2.Після скандалу Артем покинув Динамо, більшість поставила на ньому хрест. Але Мілевський довів що подорослішав, а майстерність від нього нікуди не ділась.

1. А ще Мілю обожнюють в Києві. Як людину, як "свого". Які б безглузді вчинки він не робив в молодості, все одно публіка його любить. Для столичного гравця це дорогого коштує.

Бонус: Його слова після першого матчу з Бате розлетілися по інтернету як вірус. "Мы еще в Минск приедем, клоуны бл*ть". В Мінськ кияни приїхали і показали, хто ще клоуни:)

П.С. Мілевський активно стежить за виступами збірної та наших команд, спілкується з колишніми одноклубниками та збірниками. І я більш ніж впевнений, в свої 30 Артем останнього слова ще не сказав.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов