Tribuna/Экстремальные виды/Блоги/все о спорте/Про своє пиво

Про своє пиво

До 30-ліття Харківського заводу «Рогань»

Автор — isport
2 октября 2019, 14:25
Про своє пиво

До 30-ліття Харківського заводу «Рогань»

Рік за роком працювати чесно, любити те, що робиш, і ставитися до всього з гумором. Це про тих, хто виробляє пиво «Рогань», та про тих, хто його любить. Тож іміджева кампанія до ювілею Харківського заводу вітала водночас і співробітників, і споживачів.

Креативний дивізіон AGAMA Communications запропонував зробити героями кампанії працівників заводу. Показати, що ті, хто робить, і ті, хто п’є пиво «Рогань», можуть виявитися сусідами, родичами, друзями. Вони не лише люблять одне й те саме пиво, вони підтримують одні традиції, мають одні цінності та сміються над одними жартами. Вийшла максимально відверта кампанія: без акторів, стилістів і знімальних майданчиків. Справжні працівники на рідному заводі. «Частина героїв ще зранку не підозрювала, що зніметься в рекламі. Вони просто пішли на роботу, як звичайно. Ми просто помітили їх у цеху й покликали в кадр, а вони по-дружньому погодилися. Бо атмосфера в колективі справді дуже дружня», − каже креативний директор AGAMA Communications Оля Лук’яненко.

«Нам вдалося донести наші основні меседжі: про традиційні рецепти, яких ми 30 років дотримуємося на заводі, про контроль якості, про натуральні інгредієнти... Та при цьому зробити саме іміджеву кампанію, що насамперед говорить про цінності «Рогань». І головне ‒ вдалося зробити це органічно завдяки використанню наших співробітників як бренд-амбасадорів.» ‒ продовжує Ксенія Удовиця, старший бренд-менеджер «Чернігівське» та брендів економ-сегменту.

Такими відкритими українські чоловіки стали не сьогодні, навіть не 30 років тому. Традиції чоловічої дружби та братерства в нашому характері давно. Саме про це розповідала програма «Сила традицій» на MFM Station, спонсором котрої став бренд «Рогань».

Якщо хто не завстав борди й постери в Харкові, ми по-дружньому вивантажили їх сюди.

AB InBev Efes Україна

Маркетинг-менеджер «Чернігівське» та брендів економ-сегменту –  Крутик Вікторія

Старший бренд-менеджер «Чернігівське» та брендів економ-сегменту – Удовиця Ксенія

Бренд-менеджер «Чернігівське» та брендів економ-сегменту – Гладиліна Валерія

AGAMA Communications

Креативний директор – Лук’яненко Оля

Арт-директор – Роганова Настя

Старший копірайтер – Осипова Анжела

Дизайнер – Вітенчук Макс

Директор по роботі з клієнтами – Охрамович Іра

Менеджер по роботі з клієнтами – Саченко Оля

Продюсер – Федір Гайдук

Фотозйомка – Ivannikov Industrial Photo

Другие посты блога

Все посты