Tribuna/Бокс/Блоги/Спорт і Пікассо/Ідеальний чемпіон. Кличко Володимир Володимирович

Ідеальний чемпіон. Кличко Володимир Володимирович

Кому там сьогодні пощастило?

17 ноября 2014, 12:32
7

"Кличку повезло сьогодні" - сказав Пулєв із розквашеною лицем після суботнього бою. Ну звичайно, що пощастило. Адже він сильніший, просто напросто. А програвати достойно теж треба вміти, а головне визнати чесно. Передусім перед самим собою. І працювати, пахати, вкалувати.

Особисто я вже не сприймаю цих усіх реплік, погроз, дурних витівок тих, хто хоче перемогти Доктора "Стілхаммера". Тим, кому пощастило виходять з ним у ринг, а там - пшик. І немає ні реплік, ні майстерності, НІЧОГО. Переважно все зводиться до їх медичного огляду в одній із клінік.

Хто б міг подумати, що у сфері професійного боксу, у найпрестижнішій його ваговій категорії домінуватиме Україна. Домінуватиме багато років, впевнено, без шансів наразі для інших. Володя виріс, він як вино, з роками стає тільки кращим (штамп, але краще не сказати), схожий на якогось міфологічного потужного атланта. Важливо те, як він поводиться за межами рингу. Не пригадуються мені його якісь трюки на публіку, образи чи вихваляння, дешеві витівки. Завжди, повторюю ЗАВЖДИ наш чемпіон відноситься із повагою до суперника, а після бою дякує тому за боротьбу у ринзі і бажає міцного здоров'я. Володимир схожий на професора у сфері боксу, на академіка у сфері спорту взагалі.

Скептики, ау, ви побачили, що в суботу був бій, не схожий на інші? Кличко - це не лише джеб на дистанції. Кличко - це різноплановість, стійкість, ближній бій, двієчки, трієчки. Символічно, що Пулєв отримав по заслузі за неповагу до ЧЕМПІОНА. Символічно, що коронним лівим джебом.

Тому, у Кличка-молодшого є все для домінування ще протягом як мінімум декількох років: молодий, але як мені видається дуже талановитий тренер Бенкс, секундант - мер Києва, чудова публіка вболівальників в сотні мільйонів людей. Ну і ціль-мета - забрати до своєї колекції пояс WBC. Володя мудрий і розсудливий. Його команда теж. Вони все роблять правильно, тому їм дуже сильно заздрять інші.

Взагалі, субота вдалася на славу. Було мало слів, але багато дій і результату. Дякуємо збірній теж. Продовжуємо в тому ж дусі.

Вчіться, грьобані політики.