Tribuna/Футбол/Блоги/Спорт і Пікассо/Ізюминка на торті. Чому в ЛЧ повинна бути команда ветеранів

Ізюминка на торті. Чому в ЛЧ повинна бути команда ветеранів

Щось таке спало на думку

27 сентября 2014, 13:49
2

Всім привіт. По мотивах вчорашнього матчу Збірної Світу і Кайрату виникла ідея. Перша команда порвала другу, 1:5, покер Шеви і т. д. Читаєш склад команди, задумуєшся, ностальгуєш, згадуєш, як вони грали. В принципі ж, не старі ще, порох в порохівницях є ше й який. Той же Дзанетті таке враження взагалі вічний. Зеєдорф, Неста, Каннаваро - глиби, легенди. Вони збираються, грають комерційні і благодійні матчі.

Як на рахунок офіційних? Ідея полягає в тому, щоби із легенд 35-47 років, які в хорошій фізичній формі, мотивовані - сформувати команду. Команді надається право грати у Лізі Чемпіонів, відразу у групі, разом із іншими 31 учасниками. Право грати відразу у групі їм надається без розмов, дискусій - вони ж там кожен вигравали цей турнір, а хтось і по декілька разів. Якби існував Зал Слави Ліги - вони б усі там були. Тобто, 6 матчів Легенди грають у будь-якому випадку, а далі так як і всі, по Регламенту. Четверте місце в групі - до побачення, третє - 1/16 Ліги Європи, перші два - плей-оф Ліги Чемпіонів. Ну і так далі. На перший, погляд ідея ніби бредова і утопічна, але хоча б один сезон в якості тестового - спробувати можна.

До чого я веду. По-перше, буде ой як цікаво побачити таку Командище в офіційних матчах, тим більше ЛЧ.

По-друге, якщо хтось думає, що Команда буде не конкурентною - той помиляється. Думається, що на вихід із групи вона буде претендентом по-любому. Привіт, Мальме, Марібору, ЦСКА. Вони будуть грати мозком, інтелектуальний футбол.

По-третє, це буде просто незабутнє видовище, адже така Дрімтім молодих ветеранів привертатиме увагу в день своїх офіційних матчів усього світу. Відповідно, ще і комерційна складова турніру додатково зросте.

По-четверте, це дуже цікава робота для достойного коуча. Тут на думку спадає персона сера Алекса.

Ну і по-п'яте, якщо Ліга Чемпіонів - це смачнющий торт, то така Команда - це та сама ізюминка на ньому.

Одні плюси.

Багато футболістів, які нещодавно закінчили кар'єри, не закінчили любити футбол і, переконаний, прийняли б такий виклик. Шість тире п'ятнадцять матчів за сезон вони відбігають на дуже високому рівні. Блін, ну чим чорт не жартує? І який принцип УЄФА чи ФІФА тут порушується? На мій погляд, ніякий.

Як найпопулярніший спортивна спільнота України, Трибуна може передати цю ідею далі по маршруту ). В УЄФА є наші люди ))).

Лучшее в блогах
Больше интересных постов