Tribuna/Футбол/Блоги/Спорт і Пікассо/Збірні України

Збірні України

із найкращими побажаннями до переможного кінця!

8 сентября 2014, 19:07
1

Одна збірна призупинила свій найуспішніший цикл в історії. Маю на увазі баскетбольна. І, не відходячи від каси, сьогодні в Києві розпочинає новітній цикл інша. Футбольна. В іншій країні із новосформованою нацією (спасіба Путіну за ета!).

Нарешті збірна України (із будь-якого виду спорту) - це гордо, це сильно, це потужно, це красиво і це ЗА УКРАЇНУ. У нас класна команда. Граюча, в міру смілива і дисциплінована. Головний тренер схожий на якогось такого стратега із Древнього Риму - мудрий виважений і водночас впевнений. Група ідеальна для того, щоб себе проявити кожному. Команди різні, команди цікаві. Кожному Фоменко дасть шанс, кожен може ним скористатися і засвітитися для того ж переїзду в топ-чемпіонат. Якщо вже так дуже хочеться і кортить. Особливо сьогодні, коли буде проведено ротацію складу через відсутність багатьох ключових гравців.

Перший матч важливий, але за нього теж дають все ті ж три очки. Тому граємо в свою гру. Вдосконалюємо і постійно награємо свою гру. А гра у збірної уже є. Моменти і голи теж. Лінії більш менш збалансовані, присутня компактність. Ми доросли до такого рівня, щоб не дивитися на супротивників, а виходити виключно із своїх можливостей. А вже суперник нехай підлаштовується. Видається мені, що сьогодні і взагалі у цьому відборі дуже багато залежатиме від мудрого Кучера. Дуже імпонує гра Олександра і його "читання" і "поїдання" кращих форвардів світу. Перший пас теж присутній, що критично важливо. І не дуже імпонує фізична форма Ярмоленка. Мені так здається, чи його тіло більше, ніж 60 хвилин на високому рівні не працює?

Маємо подякувати словакам, що не залишимося без газу цієї зими. Подякувати голами- красенями у їхні ворота. Газ окремо, футбол окремо. Сьогодні у Києві, а потім і у Братиславі.

Дуже цікаво, чого очікувати від Іспанії-2014?

Тому дам свій прогноз, що саме наша збита і зіграна збірна є тіньовим фаворитом групи C відбору до французького ЄВРО. А матчі України та Іспанії нехай стануть епічними і від яких залежатиме хто посяде перше, а хто друге місце у нашій групі. Приємна суперечка. 

Вперше за багато років нема хвилювання за нашу КОМАНДУ.